+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Vanaf 23 februari gaat het project van Building Bridges Foundation van start; een 17.000 kilometer lange fietstocht van Amsterdam tot Kaapstad om de jongerenparticipatie te stimuleren en de positie van de vrouw te verbeteren. Bliqsem steunt de Building Bridges Foundation om deze bijzondere fietstocht met een mooi doel mogelijk te maken.

 

jilt

 

 

Ralf Fleuren is nog studieloopbaanbegeleider geweest van één van de initiatiefnemers Jilt van Schayik toen hij nog docent bij Fontys was. Jilt is jongerenvertegenwoordiger van de VN en daarmee een ambitieus persoon die het verschil wil maken in de wereld.

 

De aanleiding voor het project is het ‘gat’ dat de Building Bridges Foundation ontdekte tussen de beleidsmakers op internationaal niveau en de praktijk van jongeren op de grond.

 

De Building Bridges Foundation zet zich in om de jongeren in deze wereld een stem te geven, de vrouwenemancipatie ondersteunen en hen in staat te stellen om de eigen toekomst te bepalen. Met dit project wil de Building Bridges Foundation jongeren verbinden, verhalen met elkaar delen en elkaar inspireren om deze wereld te veranderen.

 

Bliqsem wil dergelijke ambitieuze doelen graag steunen en heeft daarom een donatie gedaan. Daarmee treedt Bliqsem toe als trots lid van de Club van 100 van de Building Bridges Foundation.

 

Meer info over het project via http://www.buildingbridges2015.com/