+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Op woensdag 22 februari 2017 vond de eerste Bliqsem Team Training met Ohyoon Qwon, Founder en Developer van WeQu plaats in Eindhoven. Drie studenten en een stagaire van Fontys namen deel en gingen daarbij samen als de Bliqsem aan de slag met een Bliqsem marketingplan voor WeQu. De studenten van Fontys hebben WeQu team Training gespeeld en vonden dit naast erg inspirerend ook innovatief. Het leek alsof de deelnemers elkaar al eerder hadden gesproken en elkaar kende al was dit bij sommige misschien ook zo. In een korte tijd voelde zij zich beter verband met de overige deelnemers en Ohyoon. Bovendien merkte alle deelnemers als de Bliqsem het effect van de Team Training.

Bliqsem team training Wequ

WeQu is een bordspel dat helpt om vertrouwen en gevoel te creëren bij de deelnemers. Alle kaarten van het spel, omvatten verschillende eigenschappen gebaseerd op management en professionaliteit kwaliteiten. Eerst krijgt elke deelnemer vier kaarten. Hierna kiest de deelnemer een kaart en geeft degene die het beste bij een andere deelnemer past aan die betreffende deelnemer. De kwaliteiten worden kort omschreven zodat de deelnemers echte boost krijgen en positief worden benaderd. Hierdoor zorgt de Bliqsem team training voor een directe band van vertrouwen en respect.

Het doel van deze training was om WeQu te ervaren en te leren van elkaar.

Bliqsem Team Training Wequ

Aansluitend aan het spelen van WeQu hebben we een Bliqsemsessie gefaciliteerd. Het doel hiervan was Oyhoon handvatten geven en het opstellen van een marketingplan. Na het opvolgen van het Bliqsem vijf stappen model waren de uitkomsten erg positief. Tijdens het brainstormen bedachten de deelnemers met Ohyoon veel goede ideeën voor de WeQu training. Bovendien gaan we deze ideeën Bliqsem snel uit werken naar een compact en vooral duidelijk marketingplan.

Bliqsem Team Training conclusie

Wij zijn erg enthousiast en trots op de samenwerking en zien er naar uit om meerdere teams te leren samenwerken. Uiteindelijk gaan we na deze dag het spel beter vorm geven zodat we gebruik kunnen blijven maken van WeQu. We hopen op korte termijn weer een Bliqsem Team Training te kunnen organiseren waar we wederom gebruik maken van dit fantastisch innovatieve en creatieve bordspel!