Ralf Fleuren - 06 3441 7041 ralf@bliqsem.nl

Bliqsempresentatie

Met een interactieve presentatie een grote doelgroep écht bereiken

Interactiviteit is een onmisbaar component bij een presentatie

Wat is een Bliqsem presentatie?

Stel, u wilt als organisatie een presentatie geven voor een grote groep. Hoe gaat u dit aanpakken? Kunt u deze presentatie organiseren? Bij Bliqsem kunnen we voor u deze presentatie organiseren. We vinden het belangrijk om de presentatie zo uniek en interactief mogelijk te houden. We zorgen ervoor dat de presentatie daadwerkelijk uniek en interactief overkomt op alle deelnemers. Wilt u een presentatie geven voor een grote groep? Of bent u benieuwd hoe wij uw presentatie om kunnen buigen naar een interactieve dialoog met de deelnemers?

Waarom een Bliqsem presentatie?

Interactief

Interactieve presentatie waarbij we gebruik maken van diverse technieken.

v

Dialoog starten

Effectief en efficiënt een doelgroep bereiken van 5 tot 250 personen.

Bereik

We bereiken uw doelgroep en waarborgen activiteit van de deelnemers.

Resultaatgericht

Concrete resultaten op een efficiënte en compacte manier gepresenteerd.

Hoe werkt een Bliqsempresentatie?

Bliqsem presentatie organiseren

Interactie

Bij een Bliqsem presentatie staat interactie met de deelnemers centraal. Het is belangrijk om deelnemers betrokken te houden bij de dialoog, zodat we écht resultaat boeken. Samen weet je immers meer dan alleen. Wij zijn specialist op het gebied van faciliteren. Door een optimale te begeleiding en sturing kunnen we snel concrete resultaten boeken. Daarbij, zullen wij de presentatie samen met u in de juiste vorm gieten. Door te overleggen over de juiste onderwerpen en speerpunten te kiezen, kunnen we ervoor zorgen dat in korte tijd, veel wordt besproken.

Formeel

Tijdens een Bliqsem presentatie gaan we kwalitatieve informatie onderscheiden van kwantitatieve informatie. We zorgen ervoor dat we de deelnemers een optimale hoeveelheid informatie geven zodat kennis wordt onthouden. Samen met u streven we naar een goede samenhang tussen inhoud en communicatie. Op deze manier zijn we in staat de dialoog te starten met grote, maar ook kleine groepen en kunnen we informatie en kennis écht overbrengen. Zo kunt ook u een doelgroep, efficiënt in de juiste informatie en kennis voorzien.

Concreet

Het doel van een Bliqsem presentatie staat gelijk aan de doelstelling van uw organisatie. Omdat een Bliqsem presentatie flexibel toe te passen is, maken we deze geheel op maat. Door een goede planning en samenstelling van informatie, zijn we in staat de resultaten concreet en compact aan u te presenteren. Na afloop van de presentaties worden doelstellingen omgezet naar concrete acties. Daarbij verslaan wij de complete sessie in een notendop, zodat u en de deelnemers nog altijd kunnen terugkoppelen naar de Bliqsem presentatie.

test

teste

test

test

Logo_Bliqsem_geel

Klokgebouw 143
5617 AB Eindhoven
06-3441 7041

info@bliqsem.nl

test

testet

 

teste