+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Op 24 maart 2017 heeft Bliqsem een Bliqsemsessie georganiseerd voor 20 excellente VWO leerlingen van het Strabrecht College, die een extra traject op het gebied van ondernemerschap en creativiteit volgen. De sessie werd mogelijk gemaakt door Rabobank Dommelstreek.

De studenten hebben eerst een kick-off gevolgd bij Rabobank. Het vervolg hiervan was de Bliqsemsessie bij Founded by All. Tijdens de Bliqsemsessie is goed nagedacht over twee vraagstukken. Zo werd nagedacht hoe er meer bekendheid onder jongeren gegenereerd kan worden voor JAMwerkt en Van Goghs streken.

Mooie Bliqsemsessie doeltreffend Rabobank

Resultaten van de Bliqsemsessie

Het was erg mooi om te zien hoe de interactie tussen deelnemers van verschillende partijen in contact met elkaar kwamen. Op deze manier werd out-of-the-box gedacht en hebben de deelnemers de sessie voornamelijk als inspirerend ervaren. Ook de input vanuit de studenten was hierbij erg belangrijk. Vanuit alle kanten kwamen goede en concrete antwoorden op vragen die speelde bij de belanghebbende.

Het was een erg doeltreffende sessie waarbij serieuze stappen gezet zijn richting het beantwoorden van de vraagstukken. Het enthousiasme was overduidelijk aanwezig wat deze sessie tot een erg bijzondere en mooie Bliqsemsessie heeft gemaakt!