Ralf Fleuren - 06 3441 7041 ralf@bliqsem.nl

Bliqsemsessie

Brainstormsessie waarbij creativiteit en samenwerken centraal staan

Bliqsemsessie – Brainstormsessie

“Alleen ga je sneller maar samen kom je verder”

Brainstormsessie WeQu

Wat is een Bliqsemsessie

Een Bliqsemsessie is een inspirerende en innovatieve brainstormsessie met creativiteit, innovatie en samenwerken centraal. Om een efficiënte brainstormsessie te organiseren, dient er een flexibele, probleemoplossende en pro-actieve facilitator te zijn. Wij zijn deze facilitator! Dankzij onze unieke en innovatieve begeleiding, worden deelnemers uit hun comfortzone gehaald. Door deelnemers op de juiste manier uit te dagen en sturing te geven, kan er enorm veel resultaat geboekt worden. Creatief en ruim denken is belangrijk, maar dit verpakken in de juiste methode is veel belangrijker. Hierdoor helpen wij, samen met u, uw organisatie Bliqsem snel naar een hoger niveau. 

Brainstormsessie Bliqsem

Waarom een Bliqsemsessie

Tijdens een Bliqsemsessie wordt met een frisse blik naar uw doelstellingen gekeken. Samen met u, komen we in een korte tijd tot groots resultaat. Dankzij onze uitstekende begeleiding tijdens deze sessie, worden deelnemers uitgedaagd kritisch, creatief en efficiënt te werkt te gaan. Samen met u, worden prioriteiten gesteld en zoeken we samen met u naar een kwalitatieve oplossing.

Deelnemers als de Bliqsem

“Een fijne manier om snel tot concrete resultaten te komen”

Fancy van de Vorst, Gemeente Eindhoven

“Een uitstekende methode om te ontdekken waar krachten en kansen liggen”

“Als door de Bliqsem getroffen”

Sergej Koopmans Moleveld, Parnassia

“Oplossingen waar je direct mee verder kunt”

Régine van Lieshout, Lumens Groep

Bliqsem als facilitator

Als facilitator van deze sessies, geloven we in de kracht van samenwerking. “Alleen ga je sneller, samen kom je verder” is daarom het motto waarmee wij tijdens een sessie rekening houden. Omdat wij openstaan voor nieuwe ideeën en mee denken met de deelnemers, wordt op een kort en krachtige manier, snel een concreet resultaat geboekt. Ook voor uw bedrijf is het van groot belang u voor te bereiden op de toekomst. Dankzij onze slimme en innovatieve werkvormen, die de creativiteit van de deelnemers maximaal benutten, wordt in een halve dag, uitzonderlijk veel resultaat geboekt. Een Bliqsemsessie kan daarom ook voor uw organisatie uitkomst bieden. Tijdens de sessie zijn wij flexibel in onze mogelijkheden. Hierdoor is een Bliqsemsessie multifunctioneel en kunnen wij voor veel uitdagingen de oplossing zijn. 

Toepassing van Bliqsem

Bij Bliqsem gaan we graag een stapje verder. Daarom zijn al onze sessies flexibel toe te passen. Wilt u brainstormen over uw marketingbeleid? Of wilt u samen met uw medewerkers uw strategie nieuw leven in blazen? Wij passen onze sessies aan op uw wensen en doelstellingen. Dankzij onze unieke, inspirerende en innovatieve methode gaan we verder waar een ander stopt. Wij denken graag met u mee over uw doelstellingen. Wilt u verder? Wij wel, als de Bliqsem!

"

Logo_Bliqsem_geel

Klokgebouw 143
5617 AB Eindhoven
06-3441 7041

info@bliqsem.nl