Ralf Fleuren - 06 3441 7041 ralf@bliqsem.nl

Dagvoorzitter

Innovatieve, inspirerende en energieke dagvoorzitter

Ralf Fleuren – Dagvoorzitter – Spreker – Bliqsem dagvoorzitter boeken

Innovatieve dagvoorzitter die zorgt dat de deelnemers vol energie blijven”

Dagvoorzitter van Bliqsem

Innovatief

Nieuwste methoden en technieken voor een effectieve bijeenkomst

w

Enthousiast

In staat te enthousiasmeren en een écht gesprek op gang te brengen

Inspirerend

Onderscheidend door het vermogen mensen en groepen te verbinden

Ralf Fleuren

Ralf Fleuren

Founder & Facilitator

Dagvoorzitter en spreker Ralf Fleuren

Ralf Fleuren, dagvoorzitter, spreker en oprichter van Bliqsem. Dankzij jarenlange ervaring als trainer, docent en adviseur, heeft Ralf Fleuren de kennis en vaardigheden in huis doeltreffend en inspirerend te spreken, te presenteren of te begeleiden. Mede dankzij ruim 5.000 deelnemers tijdens sessies en trainingen heeft Ralf alle kwaliteiten in huis om ook uw vergadering, presentatie of discussie te begeleiden.

Ralf Fleuren is in staat om een gesprek op gang te brengen of mensen en groepen te verbinden. Door de combinatie van de kwaliteiten van Ralf en de innovatieve technieken van Bliqsem kan effectief en als de Bliqsem een doel bereikt worden.

Dagvoorzitter Ralf Fleuren Klokgebouw

Interactiviteit creëren

Interactiviteit is belangrijk in een discussie, vergadering of presentatie. Juist door input van meerdere personen, kan direct op een effectieve manier resultaat geboekt worden. Bliqsem maakt gebruik van interactieve tools om de dialoog op gang te houden met alle deelnemers. Zo stimuleren we gezamenlijk denken, ook wel co-creatie genoemd. Tijdens een bijeenkomst met Bliqsem als dagvoorzitter zullen we vooraf momenten bepalen waarop interactiviteit van grote toegevoegde waarde is.

Met interactie en enthousiasme centraal blijven deelnemers geboeid en zijn we in staat als de Bliqsem grote groepen te bereiken en te begrijpen.

Dagvoorzitter slimmerleven2020
Hoe maak je een pitch? In 8 stappen je pitch voorbereiden

Hoe maak je een pitch? In 8 stappen je pitch voorbereiden

Hoe maak je een elevator pitch? Er is veel geschreven over wat de kenmerken van een perfecte pitch zijn. Er zijn ook veel voorbeelden beschikbaar op Youtube. Maar hoe schrijf je een pitch? Wat moet je nu precies doen om tot een goede pitch te komen, op papier? Hoe...

Lees meer
Pitchen met energie!

Pitchen met energie!

Op 6 februari jl. verzorgde Ralf Fleuren van Bliqsem een pitchtraining voor de sociaal werkers van Versa Welzijn uit Hilversum. Met als doel, de nieuwe missie van Versa Welzijn om door middel van sociaal werk bij te dragen aan de hoognodige energietransitie, kort en...

Lees meer

Logo_Bliqsem_geel

Klokgebouw 143
5617 AB Eindhoven
06-3441 7041

info@bliqsem.nl