Ralf Fleuren - 06 3441 7041 ralf@bliqsem.nl

Dagvoorzitter

Innovatieve, inspirerende en energieke dagvoorzitter

Ralf Fleuren – Dagvoorzitter – Spreker – Bliqsem dagvoorzitter boeken

Innovatieve dagvoorzitter die in staat is om energie over te dragen”

Dagvoorzitter van Bliqsem

Innovatief

Nieuwe methoden en technieken voor een effectieve bijeenkomst

w

Enthousiast

In staat te enthousiasmeren en een écht gesprek op gang te brengen

Inspirerend

Onderscheidend door het vermogen mensen en groepen te verbinden

Ralf Fleuren

Ralf Fleuren

Founder & Facilitator

Dagvoorzitter en spreker Ralf Fleuren

Ralf Fleuren, dagvoorzitter, spreker en oprichter van Bliqsem. Dankzij jarenlange ervaring binnen verschillende vakgebieden, heeft Ralf Fleuren de kennis in huis doeltreffend en inspirerend te spreken, te presenteren of te begeleiden. Mede dankzij ruim 1600 deelnemers tijdens Bliqsemsessies heeft Ralf alle kwaliteiten in huis om ook uw vergadering, presentatie of discussie te begeleiden.

Ralf Fleuren is in staat om een gesprek op gang te brengen of mensen en groepen te verbinden. Door de combinatie van de kwaliteiten van Ralf en de innovatieve technieken van Bliqsem kan effectief en als de Bliqsem een doel bereikt worden.

Dagvoorzitter Ralf Fleuren Klokgebouw

Interactiviteit creëren

Interactiviteit is belangrijk in een discussie, vergadering of presentatie. Juist door input van meerdere personen, kan direct op een effectieve manier resultaat geboekt worden. Bliqsem maakt gebruik van interactieve tools om de dialoog op gang te houden met alle deelnemers. Zo stimuleren we gezamenlijk denken, ook wel co-creatie genoemd. Tijdens een bijeenkomst met Bliqsem als dagvoorzitter zullen we vooraf momenten bepalen waarop interactiviteit van grote toegevoegde waarde is.

Met interactie en enthousiasme centraal blijven deelnemers geboeid en zijn we in staat als de Bliqsem grote groepen te bereiken en te begrijpen.

Dagvoorzitter slimmerleven2020

"Zeer inspirerend en energiek"

"Het enthousiasme en de empathie van Ralf waren top!"

"De dialoog aan gaan dankzij het hoge niveau van interactiviteit"

Bliqsem dagvoorzitter FAQ

Wordt er ook een locatie voor mij geregeld?

Uiteraard beschikken wij bij Bliqsem over een prachtige, inspirerende locatie in het Klokgebouw in Eindhoven, waar wij tot +- 20 mensen kunnen ontvangen. Ook beschikken wij over mogelijkheden om locaties met meer capaciteit te reserveren. Het is daarnaast ook altijd mogelijk uw eigen locatie te verzorgen. Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

Ik wil een dagvoorzitter boeken, what's next?

Allereerst gaan we graag het gesprek met u aan om te kijken waar uw uitdagingen liggen en hoe wij hieraan bij kunnen dragen. We gaan het gesprek aan over de onderwerpen die besproken dienen te worden en kijken samen met u hoe hier het beste vorm en inhoud aan gegeven kan worden. Nu gaan we kijken naar uw overige wensen en denken graag met u mee hoe we deze kunnen realiseren. Vervolgens wordt de datum in overleg met alle betrokken partijen gekozen. De kracht van Bliqsem ontstaat door te blijven overleggen en bekijken waar dingen beter kunnen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat kost een Bliqsem dagvoorzitter?

De exacte prijs hangt af van de locatie, de duur van de bijeenkomst en uw overige wensen en behoeften. Tijdens een oriënterend gesprek kunnen wij u voorzien van een goede kostenindicatie.

Logo_Bliqsem_geel

Klokgebouw 143
5617 AB Eindhoven
06-3441 7041

info@bliqsem.nl