Ralf Fleuren - 06 3441 7041 ralf@bliqsem.nl

Dagvoorzitter

Innovatieve, inspirerende en energieke dagvoorzitter

Ralf Fleuren – Dagvoorzitter – Spreker – Bliqsem dagvoorzitter boeken

Innovatieve dagvoorzitter die zorgt dat de deelnemers vol energie blijven”

Dagvoorzitter van Bliqsem

Innovatief

Nieuwste methoden en technieken voor een effectieve bijeenkomst

w

Enthousiast

In staat te enthousiasmeren en een écht gesprek op gang te brengen

Inspirerend

Onderscheidend door het vermogen mensen en groepen te verbinden

Ralf Fleuren

Ralf Fleuren

Founder & Facilitator

Dagvoorzitter en spreker Ralf Fleuren

Ralf Fleuren, dagvoorzitter, spreker en oprichter van Bliqsem. Dankzij jarenlange ervaring als trainer, docent en adviseur, heeft Ralf Fleuren de kennis en vaardigheden in huis doeltreffend en inspirerend te spreken, te presenteren of te begeleiden. Mede dankzij ruim 5.000 deelnemers tijdens sessies en trainingen heeft Ralf alle kwaliteiten in huis om ook uw vergadering, presentatie of discussie te begeleiden.

Ralf Fleuren is in staat om een gesprek op gang te brengen of mensen en groepen te verbinden. Door de combinatie van de kwaliteiten van Ralf en de innovatieve technieken van Bliqsem kan effectief en als de Bliqsem een doel bereikt worden.

Dagvoorzitter Ralf Fleuren Klokgebouw

Interactiviteit creëren

Interactiviteit is belangrijk in een discussie, vergadering of presentatie. Juist door input van meerdere personen, kan direct op een effectieve manier resultaat geboekt worden. Bliqsem maakt gebruik van interactieve tools om de dialoog op gang te houden met alle deelnemers. Zo stimuleren we gezamenlijk denken, ook wel co-creatie genoemd. Tijdens een bijeenkomst met Bliqsem als dagvoorzitter zullen we vooraf momenten bepalen waarop interactiviteit van grote toegevoegde waarde is.

Met interactie en enthousiasme centraal blijven deelnemers geboeid en zijn we in staat als de Bliqsem grote groepen te bereiken en te begrijpen.

Dagvoorzitter slimmerleven2020
9 elevator pitch examples to improve your pitch​

9 elevator pitch examples to improve your pitch​

If you’re anything like me, you’ve probably wondered what the perfect pitch is like. As simple as it may seem, when you can get into the nitty-gritty of it, it becomes a lot more nuanced and difficult. Today, in order to combat this, we will be going over several...

Lees meer
Zakelijk presenteren: 5 krachtige tips vanuit het pitchen

Zakelijk presenteren: 5 krachtige tips vanuit het pitchen

Tijdens je werk moet je ongetwijfeld eens presenteren. En of je nu op een podium voor een zaal vol klanten gaat staan, potentiële investeerders moet overtuigen of gewoon een goed idee hebt voor in de wekelijkse vergadering, zakelijk presenteren blijft misschien wat...

Lees meer

Logo_Bliqsem_geel

Klokgebouw 143
5617 AB Eindhoven
06-3441 7041

info@bliqsem.nl