+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Op 9 oktober was het dan zover; de halve marathon. Een verslag van Ralf Fleuren.

Het was een geweldige belevenis! Met bijna 10.000 mensen tegelijk zo’n afstand lopen, met een geweldige organisatie, door ‘mijn stad’ Eindhoven, op een dag met heerlijk hardloopweer. Alles bij elkaar maakte dat ik heerlijk heb gelopen. De wedstrijd was perfect verzorgd, voldoende te drinken en eten onderweg en de studenten van Fontys gaven iedere kilometer op creatieve wijze aan.

Mijn persoonlijke uitdaging was mijn eigen tempo lopen, een tempo waarop ik ook echt lekker kon lopen en niet per sé een snelle tijd neerzetten. En dat is gelukt! Ik heb de halve marathon in 2:22 gelopen en daar ben ik trots op. De laatste kilometers vanaf Strijp-S waren fantastisch met veel aanmoedigingen van lieve familie, vrienden en sponsoren. Enorm veel mensen langs de weg midden door het centrum, Stratumseind en vervolgens de Finish op de vestdijk.

We hebben met een groep van 10 Cruhnners gelopen en we hebben daarmee het geweldige bedrag van €1.718,- opgehaald voor de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging en de Maag Lever Darm Stichting voor het project ‘MijnIBDcoach’.

Het was een bijzondere ervaring en ik ga volgend jaar zeker weer meelopen!