+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Met trots neemt Ralf Fleuren van Bliqsem deel aan de actie ‘The Cruhnners” om daarmee (voor het eerst) de halve Marathon van Eindhoven te lopen op 9 oktober 2016. Met deze actie willen we aandacht vragen voor een onzichtbare chronische aandoening als Ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa! En, zoveel mogelijk geld inzamelen om daarmee een bedrijf/organisatie/persoon met een concreet en creatief product/dienst dat de levenskwaliteit en levensvreugde van Crohnies ten goede komt te ondersteunen.

De Cruhnners bestaat uit een groep fanatieke Eindhovenaren;

Kris de Prins; initiatiefnemer Cruhnners, directeur Holland Expat Centre South (loopt 21,1km)

Edwin van Enck: sr. marketing professional, Rabobank Eindhoven-Veldhoven (loopt 21,1km)

Fred Geers: accountmanager Economische Zaken, gemeente Eindhoven (loopt 21,1km)

David van Iersel: eigenaar 24 uur in bedrijf (loopt 21,1km)

Noud de Greef: online marketeer Museumplein Limburg (loopt 21,1km)

Mark Grispen: manager marketing & communicatie Philips Museum (loopt 10km)

[Ralf Fleuren: eigenaar Bliqsem (loopt 21,1km)]

Waarom doe je hieraan mee, Ralf?

Ik heb zelf een chronische darmontsteking (colitis ulcerosa) waar ik af en toe flink last van kan hebben. Vooral ongemak en vooralsnog geen grote medische kwalen of ingrepen. Hardlopen en sport is goed voor je gezondheid en ik probeer dan ook regelmatig hard te lopen. Met deze actie vragen we op een positieve manier aandacht ervoor. En nog leuker; met het geld dat we verzamelen gaan we een goed, innovatief initiatief van steun voorzien om een positief verschil proberen te maken.

Hoe kan ik je helpen?

Op drie manieren;

1. Steun mij door €0,50 te sponsoren en krijg een Bliqsem Goodiebag!

Een halve marathon lopen heb ik nog nooit gedaan. Het is een serieuze uitdaging voor me. Ik ga niet voor een snelle tijd maar wel om hem uit te lopen. Om me te steunen kan je per kilometer bijvoorbeeld €0,50 sponsoren. Dan draag je voor het bedrag van €10,55 al bij aan een geweldig doel! Iedere sponsor krijgt van mij een Bliqsem goodiebag. En je mag gratis en voor niets mij komen aanmoedigen op 9 oktober 🙂

–> Ga naar de website om je sponsoring aan te melden; http://crohnie.nl/ en klik op ‘sponsoren’

2. Een goed idee inzenden

De eerste ideeën komen binnen maar als jij ook een goed idee hebt om het leven van chronische darmpatiënten te verbeteren, kan je die nog inzenden. De deskundige jury kiest welk idee uiteindelijk de opbrengst krijgt als stimulans.

Kan ook via de website.

3. Zelf ook meelopen als Cruhnner?

Misschien wil je wel zelf een van de afstanden tijdens de DLL Marathon in Eindhoven rennen? En je ‘run’ laten sponsoren op jouw manier. De opbrengst zou je dan kunnen toevoegen aan deze actie van ‘The Cruhnners’.

Aanmeldingen via de website van Crohnie.

Ja, ik wil Ralf sponsoren en ontvang graag de Bliqsem Goodiebag