+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

LinkedIn training

LinkedIn training voor iedereen die werk zoekt, nieuwe opdrachten nodig heeft of een zakelijke netwerk wil opbouwen en uitbreiden.

Neem nu contact op

Leer nu hoe je met jouw profiel het maximale uit je netwerk haalt – zonder continu door je tijdlijn te hoeven scrollen.

Waarom een LinkedIn training?

Netwerken is belangrijk. Een goed professioneel netwerk helpt je immers makkelijker aan die nieuwe baan of aan nieuwe klanten. Tegenwoordig hoef je voor zo’n netwerk niet meer continu alle borrels af te struinen. Netwerken doe je nu vooral online. Via LinkedIn. En dus wil je dáár zichtbaar zijn en jezelf (of je bedrijf) zo goed mogelijk presenteren.

Met een LinkedIn training leer je hoe LinkedIn werkt, hoe je een overtuigend profiel maakt én hoe je dat profiel gebruikt om connecties aan te gaan en relaties te onderhouden. Als jezelf of als organisatie.

Meer zichtbaarheid

Meer en betere relaties

Een sterker (persoonlijk) merk

LinkedIn training voor bedrijven, ondernemers & studenten

De Bliqsem LinkedIn training is geschikt voor bedrijven, ondernemers en studenten. Of je nu na je studie meteen een leuke baan wilt scoren, als ZZP’er meer opdrachten binnen wil slepen of je medewerkers in wilt zetten als ambassadeur voor je organisatie – met deze interactieve training leg je direct een goede basis.

Inhoud

Tijdens de basistraining LinkedIn leer je je profiel inrichten voor meer zichtbaarheid. Van headline tot samenvatting. Maar je leert bijvoorbeeld ook hoe je jezelf positioneert als expert en hoe je die status vervolgens kunt inzetten om het maximale uit je netwerk te halen. 

Praktische informatie

De LinkedIn training wordt aan kleine en grote groepen gegeven door een ervaren trainer van Bliqsem. Meestal incompany, maar online is zeker ook mogelijk. In samenspraak stemmen we de inhoud af op de wensen en de LinkedIn-ervaring van de deelnemers. Afhankelijk van de wensen duurt een LinkedIn training 2 uur tot een halve dag.

Uitleg over alle functies en mogelijkheden

Lekker veel praktijkvoorbeelden

1001 contentideeën waarmee je het hele jaar wat te posten hebt

Wie we zijn

Wij zijn Bliqsem. Wij helpen ondernemers en organisaties meer succes te boeken door middel van kortdurende trainingen en zakelijke workshops op het gebied van communicatie. Interactief en to the point, met echte voorbeelden en ervaringen uit de praktijk.  

Dat werkt het best.

bliqsem logo

Ook online trainingen

  • HD webcam
  • Professionele verlichting met ring light
  • Glasvezel internetverbinding
  • Teams / Zoom / Google Meet / WebEx
  • Second en third screen (chat)
  • Online breakouts
  • 100+ online trainingen gegeven – net zo interactief als een fysieke training

Optimaliseren & netwerken in één

Veel mensen denken dat het optimaliseren van het profiel het belangrijkste is. Maar als je er vervolgens niks mee doet, dan gebeurt er ook niks. Daarom leer je bij Bliqsem ook hoe je LinkedIn gebruikt om een netwerk op te bouwen en te onderhouden, zodat je er straks écht iets uit kan halen. Want draait het uiteindelijk om.

Deelnemers aan trainingen en workshops

Ook een LinkedIn training, cursus of workshop boeken?

Neem gerust even contact op of vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie in je mailbox. 

Contactformulier LinkedIn training

3 + 15 =