Bliqsem marketing

Innovatieve en effectieve marketing expert

Bliqsem – Marketing expert – Innovatieve marketing

“De meest innovatieve en effectieve vormen van marketing”

Zoekmachinemarketing

Online advertising

e-mailmarketing

Innovatieve marketing

Als de Bliqsem communicatiedoelen bereiken met de nieuwste en meest innovatieve marketingtechnieken. Volledig uitbesteed of zelf uitvoeren onder begeleiding van onze marketingexperts.

Marketingplan

Bliqsem snel een effectief en compact marketingplan. Bruikbare kennis waarmee u uw organisatie als de Bliqsem resultaten boekt. Voor meer informatie over een Bliqsem marketingplan, klik hier.

R

Meten

R

Analyseren

R

Optimaliseren

Bliqsemse marketing

Marketing volledig uitbesteed of onder begeleiding. Bij Bliqsem denken we graag met u mee. Marketing is constant in beweging. Het resultaat is een marketingstrategie die continu in beweging is. Uw marketingplan dient constant te worden bijgesteld naar de vraag van uw doelgroep. Meten, analyseren en vervolgens het marketingplan evolueren naar een nóg beter geheel. Leren van cijfers en getallen en deze als de Bliqsem bruikbaar maken voor uw organisatie.

Bliqsem Marketing FAQ

Wat kan Bliqsem betekenen op het gebied van marketing?

Bij Bliqsem beschikken we over kennis op het gebied van online en offline marketing. Wij zetten onze expertise op verschillende gebieden in zoals Google Adwords, SEO optimalisatie, Facebook advertising of e-mailmarketing. Dit doen we zowel samen met u, als volledig uitbesteed. Tevens zijn begeleidingstrajecten op het gebied van marketing en communicatie mogelijk. Neem als de Bliqsem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom mijn marketing door Bliqsem?

Bij Bliqsem staan doelstellingen centraal. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en de meest effectieve methoden. Effectiviteit is erg belangrijk wanneer het gaat om marketingcommunicatie. We gaan graag voor u, of met u opzoek naar de meest effectieve methode voor uw organisatie.

Hoe kan ik marketing van Bliqsem voor me zien?

Wij staan voor een transparante, effectieve en doelgerichte aanpak. Tijdens een oriënterend gesprek gaan we graag met u het gesprek aan over uw marketing. Wat doet u nu al? Waar liggen uw sterke punten? Op deze manier proberen wij zo goed mogelijk uw doelen in kaart te brengen. Afhankelijk van dit gesprek zetten we graag met u de tweede stap waar we gaan kijken naar de verschillende media. Vervolgens gaan we gedetailleerd aan de slag met de te bereiken doelen en boeken we als de Bliqsem resultaat.

Wat zijn de kosten van Bliqsemse marketing?

Elke organisatie is anders. Hierdoor is ook de marketing van elke organisatie anders. In sommige gevallen kan een kleine handeling voor groot resultaat zorgen. In andere gevallen is dit totaal anders. Na het eerste oriënterende gesprek kunnen wij u meer vertellen over het totaalplaatje. Dit is afhankelijk van enorm veel factoren. Of u nu een klein of groot budget heeft, de kosten van het totaalpakket hangen altijd af van de gekozen campagnes, media en andere factoren.

Logo_Bliqsem_geel

Klokgebouw 143
5617 AB Eindhoven
06-3441 7041

info@bliqsem.nl