Ralf Fleuren - 06 3441 7041 ralf@bliqsem.nl

Marketinggids

Artikelen

Over Marketinggids

Wat is de marketinggids?
Met de marketinggids helpt Bliqsem mensen om meer kennis te vergaren over marketing om zodoende hun marketing te kunnen verbeteren. De marketinggids bevat kennis over alle aspecten van marketing en wordt regelmatig uitgebreid. De kennis wordt kort en krachtig weergegeven en indien mogelijk voorzien van voorbeelden of nuttige links.

Heb je een marketingvraag die er niet bij staat?
Neem dan contact op met Ralf Fleuren en je vraag zal worden toegevoegd aan de marketinggids.

Waarom is Bliqsem de marketinggids gestart?
Marketing is best een complex vakgebied waarin steeds veel verandert. Door bijvoorbeeld technologische ontwikkelingen komen er steeds meer (digitale) marketingmogelijkheden bij die kansen bieden voor mensen. Maar ze vragen ook om continu bijleren voor mensen die met marketing aan de slag gaan of zijn. Soms heb je vooral technisch inzicht en technische vaardigheden nodig, maar soms moet je juist niet te diep in de techniek duiken en terug naar de (marketing)basis. 

Het doel van de marketinggids is dat mensen zelf over de juiste kennis kunnen beschikken om marketing te kunnen uitvoeren of de juiste ondersteuning daarvoor in te kunnen schakelen. Om marketeers en marketingbureau’s te kunnen inhuren moet je als opdrachtgever ook beschikken over voldoende basiskennis van het vakgebied. De marketinggids helpt je daarbij.