+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Heeft u nog geen marketingplan voor 2018? 

Bliqsem helpt om in korte tijd alsnog een goed marketingplan voor het komende jaar te maken. In 3 stappen;

  1. Bliqsemsessie met uw team aangevuld met frisse meedenkers om in korte tijd samen te brainstormen over de plannen voor het komende jaar.
  2. Een schrijfdag van een ervaren marketeer die de uitkomsten van de sessie omzet in een compact en direct bruikbaar marketingplan.
  3. Het eindresultaat is een marketingplan in powerpoint of een andere vorm die u aanspreekt.

Waarom een marketingplan?

Marketing is voor veel ondernemingen van levensbelang. De juiste doelgroep aanspreken met een krachtige boodschap en dat structureel en via de juiste media doen. Niet alleen ad hoc acties doen als er extra sales nodig is maar juist op professionele wijze regelmatig in contact zijn met de doelgroep. Dat loont en zorgt voor een continue stroom nieuwe klanten, opdrachten en waardevolle contacten.

Een marketingplan helpt om van tevoren een heldere planning te maken wanneer wat gedaan wordt en via welk medium. Ook om bewust van tevoren voldoende budget vrij te maken voor marketing en niet steeds opnieuw opzoek te hoeven gaan naar budget om de investering te verantwoorden.

Als de bliqsem een marketingplan maken

Bliqsem is ervaren in het organiseren en faciliteren van snelle co-creatiesessies waarin groepen samen concrete resultaten boeken. Een Bliqsemsessie vormt een uitstekend startpunt voor het schrijven van een goed plan dat ook gesteund wordt door de betrokkenen. Omdat je samen gaat creëren en samen bouwt aan iets waar je in gelooft. Diegenen die het moeten uitvoeren hebben het zelf bedacht samen met professionele marketeers waardoor er draagvlak is voor het goede plan. Na de sessie werkt een ervaren marketeer het plan uit waardoor er ook iets ligt dat af is.

Snel?

Het maken van een marketingplan op de bliqsemse manier kan al in 4 weken. In die tijd plannen we de sessie én de schrijfdag en kunnen we snel tot een goed, gedragen resultaat komen.

Eindejaarsaanbieding

Tot 25 december 2017 kost dit €2.495,- excl BTW.

Bekijk meer informatie op https://www.bliqsem.nl/marketingplan