Ralf Fleuren - 06 3441 7041 ralf@bliqsem.nl

Bliqsem Marketingplan

 

Als de Bliqsem uw marketingstrategie op orde

 

Marketingstrategie

In 4 weken een doordacht en compact marketingplan

Wat is een Bliqsem marketingplan

1. Bliqsemsessie

Samen met uw team, aangevuld met frisse meedenkers brainstormen over de inhoud van het marketingplan onder begeleiding van een ervaren facilitator. Dankzij deze methode schrijven we als de Bliqsem een compact marketingplan. Klik hier voor meer informatie over de Bliqsemsessie.

i

2. Schrijfdag

Een ervaren marketeer werkt de uitkomsten van de sessie uit met behulp van de juiste kennis, tijdens een schrijfdag. De uitkomsten worden op zo’n manier uitgewerkt dat u deze ook begrijpt en hiermee als de Bliqsem verder kunt.

3. Compact marketingplan

Eindresultaat is een bruikbaar en compact marketingplan in bijvoorbeeld Powerpoint waarmee u direct aan de slag kunt. Het marketingplan bevat de samen gemaakte keuzes op het gebied van marketingstrategie en zorgt voor een goede voorbereiding van het jaar.

Waarom een Bliqsem marketingplan

v

Slimme marketing

Wij maken gebruik van slimme marketingtools om concreet doelen te bereiken.

Innovatie

Innovatieve benadering om vernieuwingen te realiseren

w

Meedenken

Ervaren marketeers die graag eens met u meedenken

Online marketing

Specialist op het gebied van online marketing & communicatie

Toepassen van een Bliqsem marketingstrategie

w

Communicatie

Hoe communiceert u met uw doelgroep? Bij Bliqsem helpen we u graag met uw communicatiedoelen. Zo helpen we uw organisatie Bliqsem snel de doelgroep te bereiken. Uw communicatiedoelstellingen worden vertaald naar een plan om deze doelstellingen te behalen. Bij een communicatieplan geven wij u een concreet en compact advies op het gebied van social media, reclame, sponsoring en public marketing.

Online Marketing

Online marketing is de wereld van marketing op het web. Wilt u uw communicatie of marketingdoelstellingen bereiken op een nieuwe en toekomstgerichte manier? Wij voeren voor u of samen met u het online marketingplan uit en begeleiden u waar nodig. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende innovatieve marketing technieken zoals zoekmachinemarketing, social media, e-mail marketing en online advertising.

Marketing

Marketing is een erg breed begrip. De klassieke marketing omvat alle activiteiten die u als organisatie uitvoert om gezien te worden door uw doelgroep. Door met u mee te denken en open te staan voor uw visie kunnen wij tot een optimale marketingstrategie komen. Wilt u op weg geholpen worden en zoekt u iemand die met u meedenkt? Bij Bliqsem nemen we de gehele uitvoering op ons of begeleiden we u persoonlijk in het maken van uw marketing of communicatieplan

Recente marketing opdrachten

Marketingplan

Communicatieplan

Marketing dashboard

Marketing strategie

Online marketing

Marketing begeleiding

Bliqsem marketing FAQ

Voor welke soorten marketing kan ik bij Bliqsem terecht?
  • Marketingplan
  • Communicatieplan
  • Marketing strategie bepalen
  • Co-creatie marketingplan
  • Online marketing & communicatie
  • Realtime marketing dashboards
  • Begeleiding bij marketing
  • Zoekmachine marketing
  • E-mail marketing
  • Reclame en sponsoring
Hoelang duurt het schrijven van een marketingplan?
Afhankelijk van uw wensen en behoeften streven wij ernaar om een marketingplan binnen 4 weken op te leveren. Tussentijds evalueren wij de voortgang met u om de kwaliteit te waarborgen.
Kan Bliqsem ook begeleiden in plaats van uit handen nemen?
Een marketingplan is op maat voor uw organisatie. Wij stimuleren het meedenken vanuit organisaties zodat de opdracht exact op uw organisatie kan worden afgestemd. Bent u al een eind op weg? Bliqsem denkt graag met u mee!
Wat is de prijs van een Bliqsem marketingplan?
De prijs van een Bliqsem marketingplan is afhankelijk van uw wensen en behoeften. Tijdens het eerste oriënterend gesprek kunnen wij u van een exacte prijs voorzien.
Waarom een marketingplan bij Bliqsem en niet zelfstandig schrijven?
Een marketingplan bepaald de richting die uw organisatie bewandeld. Wij van Bliqsem zijn gespecialiseerd in marketing en kunnen u met onze kennis en ervaring als de Bliqsem de juiste richting geven. Daarnaast zorgen wij voor een compacte presentatie van de belangrijkste aspecten in het marketingplan, zodat u Bliqsem snel uw marketingdoelstellingen kunt realiseren. Informatie moet compact en bruikbaar zijn en vooral toegankelijk. Wilt u weten hoe een Bliqsem marketingplan eruit ziet? Neem dan als de bliqsem contact met ons op!

Compact Marketingplan 2017 Marketingstrategie Bliqsem

Klokgebouw 143
5617 AB Eindhoven
06-3441 7041

info@bliqsem.nl