+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Op 15 december 2015 verzorgde Ralf Fleuren een pitchtraining voor eerstejaars studenten van de opleidingen Commerciële Economie en Small Business & Retail Management van Fontys.

Met de korte training van 60 minuten zijn de studenten voorbereid op het pitchen van hun businessplan, tijdens het evenement Fontys Best Business dat voor de achtste keer plaats vond op 5 januari 2016.

fbb-pitchtraining-1777

Tijdens de training is uitgelegd wat de kenmerken van een goede pitch zijn en welke elementen een pitch meestal bevat. Verder gingen de studenten tijdens de training direct aan de slag door het oefenen van een 1-minuutpitch. Vier studenten kregen de mogelijkheid om hun pitch voor de groep van 70 studenten alvast te oefenen en van feedback te laten voorzien.

fbb-pitchtraining-1819fbb-pitchtraining-1829

 

 

 

 

 

 

fbb-pitchtraining-1838fbb-pitchtraining-1845

 

 

 

 

 

 

Tijdens én na de training werd duidelijk dat de studenten vol enthousiasme en energie bezig zijn met hun businessplan. Verschillende innovatieve en bijzondere ideeën werden gedeeld en lieten zien hoeveel talent er in de opleidingen aanwezig is.

Bekijk meer foto’s van de training op Facebook. De foto’s zijn gemaakt door Shanti Keur van Shanti Media.

Fontys Best Business is opgezet om studenten extra mogelijkheden te bieden zich verder te ontwikkelen en vroegtijdig in contact te treden met de beroepspraktijk. De winnende groep wint €1000,- gesponsord door de Rabobank. In de jury zitten meer dan 20 professionals uit de beroepspraktijk: bankiers, accountants, fiscalisten, ondernemers en docenten.

fbb-pitchtraining-1859

Fontys Best Business is een initiatief van Fontys Hogeschool Marketing & Management