+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Presentatiecoaching

Presentatiecoaching voor de professional die overtuigender wil presenteren aan stakeholders of klanten.

Neem nu contact op

Met 1-op-1 coaching helpt Bliqsem jou om je verhaal scherp te krijgen en je boodschap overtuigend over te brengen.

Waarom presentatiecoaching?

Vooral in je zakelijke leven moet je regelmatig presenteren. Tijdens een netwerkborrel, bijvoorbeeld. In een grote zaal tijdens een event. Of omdat je extra investeringen los wilt peuteren bij stakeholders. Dan wil je natuurlijk wel goed voor de dag komen. Impact maken. Een presentatiecoach helpt je daarbij.

Niet iedereen is een geboren presentator, dus gaan we op zoek naar jouw persoonlijke stijl. Naar waar je je goed bij voelt. Dat is een voorwaarde voor succes. Maar we kijken ook naar opbouw, structuur of inhoud van je presentaties én we verbeteren je algemene presentatieskills. Alles wat jij nodig hebt om overtuigend te kunnen presenteren.

bliqsem academy netwerktraining ralf fleuren

Voordelen

Een eigen coach helpt je om te gaan met jouw valkuilen en je persoonlijke kwaliteiten beter te benutten. Met als resultaat:

      Een duidelijk en overtuigend verhaal
      Feilloze slides (PowerPoint of Keynote)
      Een authentieke stijl van spreken
      Meer zelfvertrouwen
      Meer ontspanning & minder stress

Presentatiecoaching

Lekker online 

Bij Bliqsem krijg je 1-op-1 presentatiecoaching in een online omgeving. Via Zoom, Teams, Google Meet of Webex en gewoon op een moment dat jou het beste uitkomt. Zo hoef je geen vrij te nemen van je werk of je agenda om te gooien omdat je aan de andere kant van het land een presentatietraining moet volgen (mag natuurlijk wel).

1-op-1

Je krijgt coaching in individuele sessies. Dat betekent dat we de punten behandelen waar jij het meeste aan hebt. Het kan zijn dat we richting geven aan het creëren van een overtuigend verhaal. Dat we je leren hoe je de aandacht erbij kunt krijgen en houden. Of we geven je tips waarmee het lijkt alsof je al jaren voor een publiek spreekt.

Liever een presentatietraining voor een kleine of grote groep?
Ook dat is mogelijk. Hier lees je er meer over.

bliqsem academy presentatietraining ralf fleuren

Leren presenteren op je eigen manier

“Bij presenteren denken mensen aan houding en lichaamstaal. Ook belangrijk, maar een goede presentatie draait vooral om je verhaal. Om krachtig communiceren en het vasthouden van de aandacht. Als presentatiecoach help ik jou maximale impact te maken – op je eigen manier.”

Ralf Fleuren

Wie we zijn

Wij zijn Bliqsem. Wij helpen ondernemers en organisaties meer succes te boeken door middel van kortdurende trainingen en zakelijke workshops op het gebied van communicatie. Interactief en to the point, met echte voorbeelden en ervaringen uit de praktijk.  

Dat werkt het best.

bliqsem logo

Onze opdrachtgevers bestaan uit

Deelnemers aan trainingen en workshops

Ervaren en getalenteerde coach. Hij kan de kern van het probleem begrijpen en dus het juiste advies geven. Niet iedereen kan dat. Aanrader!

Joseph Lezameta

Ondernemer en pizzachef, De Pizza Chef, Rotterdam

Ook presentatiecoaching nodig?

Neem gerust even contact op of vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie in je mailbox. 

Contactformulier presentatiecoaching

2 + 8 =

Overtuigend presenteren: 10 tips voor ijzersterke presentaties

Overtuigend presenteren: 10 tips voor ijzersterke presentaties

Overtuigend presenteren: 10 tips voor een sterke presentatie  Overtuigend presenteren moet je kunnen wanneer je potentiële klanten wilt overhalen om jouw producten of diensten af te nemen. Wanneer je managers of andere stakeholders de toegevoegde waarde van jouw...

Zakelijk presenteren: 5 krachtige tips vanuit het pitchen

Zakelijk presenteren: 5 krachtige tips vanuit het pitchen

Tijdens je werk moet je ongetwijfeld eens presenteren. En of je nu op een podium voor een zaal vol klanten gaat staan, potentiële investeerders moet overtuigen of gewoon een goed idee hebt voor in de wekelijkse vergadering, zakelijk presenteren blijft misschien wat...