Leer presenteren als de bliqsem

Presentatietraining voor professionals en teams die overtuigende presentaties willen geven. Met maximale impact.

 

Ontspannen spreken voor een publiek en je verhaal krachtig overbrengen, terwijl je gewoon jezelf blijft. Voor 100%.

Waarom een presentatietraining?

Als ondernemer, manager of professional moet je regelmatig presenteren. Voor grote groepen op een podium of juist kleinschalig. Voor je team of voor een paar (potentiële) klanten. Maar hoe maak je dan de gewenste impact? Hoe houd je de aandacht erbij? Hoe overtuig je? En hoe zorg je voor een verhaal dat blijft hangen, lang nadat je presentatie voorbij is?

Tijdens de presentatietraining leer je een presentatie slim op te bouwen en vorm te geven. Een goed begin is immers het halve werk. Meer zelfs. Daarna gaan we aan de slag met interactieve oefeningen om je presentatieskills blijvend te verbeteren. Zodat je de volgende keer met een goed verhaal en vol zelfvertrouwen voor een groep staat.

Voordelen

Met een presentatietraining leer je nog effectiever te communiceren. Krachtig en overtuigend. Daardoor profiteer je van:

      Meer status als expert
      Meer mogelijkheden voor sales & branding
      Meer ontspanning & minder stress
      En meer tijd

Over de presentatietraining

Training, workshop & cursus 

Bliqsem geeft een presentatietraining, cursus of workshop waarin je leert hoe je jouw kernboodschap verpakt in een verhaal dat impact maakt, hoe je de aandacht van je publiek pakt én hoe ook jij relaxed en zelfverzekerd spreekt in het openbaar. Met een theoretische basis, handige tips, persoonlijke feedback en een heleboel handvatten om je aan vast te houden, worden jouw presentaties altijd een succes. Iedere keer opnieuw

Praktische informatie

De presentatietraining wordt aan kleine of grote groepen gegeven door trainer Ralf Fleuren (LinkedIn profiel). Incompany, bij jou op locatie of bij Bliqsem op kantoor. In samenspraak stemmen we de inhoud af op de wensen en het niveau van de deelnemers. Afhankelijk van de inhoud duurt een bijeenkomst 30 minuten tot een halve dag. 

Inhoud

  • ● Interactieve training
  • ● Praktijkvoorbeelden 
  • ● Oefenen in veilige omgeving
  • ● Eén dagdeel

Wie we zijn

Wij zijn Bliqsem. Een verzameling trainers, coaches en acteurs die jou met kortdurende trainingen en workshops helpen het beste uit je zakelijke zelf te halen. Interactief en to the point. Zonder dingen die je ook uit één of ander managementboek had kunnen halen, maar wel met echte voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. 

Dat werkt het best.

Ook online trainingen

● HD webcam
● Professionele verlichting met ring light
● Glasvezel internetverbinding
● Teams / Zoom / Google Meet / WebEx
● Second en third screen (chat)
● Online breakouts
● 100+ online trainingen gegeven – net zo interactief als een fysieke training

Ralf Fleuren online training

Presenteren in de praktijk

“Overtuigend presenteren is meer dan houding en lichaamstaal. Het gaat ook om je verhaal. Of je de aandacht vast kunt houden en je ideeën helder kunt communiceren. Om je boodschap. Met een presentatietraining help ik jou daarom ook die boodschappen vorm te geven – en effectief over te brengen.”

– Trainer Ralf Fleuren

 

Opdrachtgevers

Lees de blog met 10 tips voor een sterke presentatie    

Tip 1: Keep it short and simple

Zeker bij zakelijk presenteren geldt: less is more. Grote kans dat je toehoorders ook nog iets anders te doen hebben en geen tijd (of zin) hebben om een half uur naar je te luisteren. Het is dus belangrijk om je presentatie en boodschap compact te houden. To the point. Om kernachtig te formuleren. Communiceren is doseren. En overtuigend presenteren is duidelijk zijn.  

Lees de andere 9 tips via deze link

Boek een presentatietraining

Ook een training cursus of workshop presenteren organiseren? Neem gerust even contact op om je wensen te bespreken of vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in je mailbox. Lekker makkelijk. 

Bliqsem
Teunishoeve 13
5708VA Helmond

Contact:
+31 6 34417041
office@bliqsem.nl