+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Onlangs mocht Bliqsem twee pitchtrainingen verzorgen voor het verkoopteam van onderwijsmeubelfabrikant EromesMarko, in Wijchen.

Salesmanager Patrick Theben Terville schreef een referentie waar we als Bliqsem zeer trots op zijn. Lees zijn referentie en bekijk hieronder een samenvattend filmpje van de eerste pitchtraining:

Referentie Pitchtraining Bliqsem

Vanuit EromesMarko hadden we de behoefte om het Salesteam een pitch training aan te bieden met als doel de salesmensen te trainen over het doel, behoefte en toepassing van een pitch. In onze 1ste sessie hebben we iedereen de vrijheid gegeven om zelf een onderwerp te kiezen, mocht zowel privé als zakelijk. In kleine groepjes, onder de bezielende leiding van Ralf en Rob, hebben we dit voorbereid. Daarna hebben we iedereen laten pitchen in 2 groepen, waarna we de “beste” 2 nog gezamenlijk hebben gedaan.

Dit was voor ons als CMT, maar nog meer voor alle Sales Collega’s, een fantastische ervaring hoe om te gaan met deze “persoonlijke “pitch. Door diverse voorbeelden die Ralf en Rob van te voren hebben gegeven kwamen hier fantastische resultaten uit, maar het aller belangrijkste van deze 1ste pitch was, dat iedereen zo enthousiast was hierover, dat we snel een vervolg hebben gepland.

In deze vervolg pitch, welke we 2 maanden later hebben gehouden, moest het verkoopteam van te voren 4 onderwerpen voorbereiden. Tijdens onze jaarlijkse commerciële dagen moesten Ralf en Rob het verkoopteam op de vrijdagmiddag nog even boosten !! Dit lukte ze voor meer als 100% !

Uiteindelijk hebben we eerst in 4 kleine groepen dit aan elkaar gepresenteerd, incl. feed back, waarna we de 4 “beste “wederom gezamenlijk hebben gehouden, wat een niveau, geweldig !!

Ons verkoopteam is ervan overtuigd dat door deze pitchtraining van Bliqsem, ons “verhaal” naar de klant nog beter is. We hebben geleerd dat we in een korte tijd heel veel kunnen vertellen wat de klant aanspreekt, en waarmee we het ,persoonlijke, onderscheid kunnen blijven maken. Dit onder de zeer enthousiaste en kundige leiding van Ralf en Rob van Bliqsem !!