+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Hij heeft het weer geflikt!

Wie? Kris de Prins. Hij heeft weer een geniale, creatieve en vooral sympathieke actie bedacht om aandacht (en geld?) te vragen voor chronische darmaandoeningen. Eerder werd ik al blij van zijn boek dat hij met crowdfunding op de markt bracht. Erg leuk was de thema-avond in de bibliotheek waar ook ik een bijdrage aan mocht leveren.

Dit keer kijkt hij uit naar de Marathon van Eindhoven in oktober en linkt hij die Marathon met….rennen naar het toilet! Als je een chronische darmontsteking hebt kan het voorkomen dat je erg vaak naar het toilet moet en soms ook heel dringend. Kris heeft de ziekte van Crohn (meer daarover in zijn boek dat erg leuk geschreven is) en zelf heb ik Colitis Ulcerosa. En sporten is gezond! Zeker ook voor de darmen en Kris loopt met plezier regelmatig hard.

Dit keer wil hij een persoonlijk record verbeteren op de halve marathon en daarvoor zoekt hij sponsoren. Om het geld vervolgens te gebruiken om een verbetering tot stand te brengen voor mensen met een chronische darmaandoening.

Hij is druk bezig met de voorbereidingen. Volg alles via https://crohnie.wordpress.com/over/.

Zelf ga ik ook meelopen met de halve marathon…voor het eerst in mijn leven! Ik loop al wel langer hard maar de 21km is toch echt een serieuze uitdaging voor me. Die ik graag aanga! We gaan als groep lopen onder de naam ‘Cruhnners’….waarover later mee.