Ralf Fleuren - 06 3441 7041 ralf@bliqsem.nl

Bliqsemsessie

Brainstorm sessies met creativiteit, co-creatie en doelstellingen centraal

 

Bliqsemtraining

Kort en krachtige, interactieve training of sessie voor kleine & grote groepen

Bliqsempresentatie

Dialoog starten met een grote groep, in een nieuwe en innovatieve sessie

Unieke sessies – Doelstellingen – Co-creatie – Bliqsem

Sessies voor een Bliqsem snel en concreet resultaat

Heisessie co-creatie Bliqsem

Bliqsem snelle sessies

Tijdens onze sessies helpen we uw organisatie als de Bliqsem naar een hoger niveau en zorgen we voor concrete resultaten. Dankzij ons unieke en innovatieve vijf stappen model kunnen wij ook uw organisatie vooruit helpen. Onze sessies zijn flexibel waardoor verschillende doelstellingen  Bliqsem snel (een halve dag of hele dag) bereikt kunnen worden. Sessies geven wij in verschillende vormen zijn dus afhankelijk van uw doelstellingen en deelnemersveld.

sessies Bliqsem Heisessie

Facilitator

Meer dan 1500 deelnemers gingen u Bliqsem snel voor tijdens eerdere sessies.

Slimme werkvormen

Onze speciaal ontwikkelde vijf stappen methodiek zorgt voor innovatieve en creatieve sessies.

Inspirerende locatie

Klokgebouw, Strijp-s, een broedplaats voor creatieve en innovatieve sessies.

Meedenkers

Wij beschikken over een ideaal netwerk met professionals die tijdens sessies graag met u meedenken.

Bliqsem Trainingtraining teambuilding

Bliqsem training

Een Bliqsem training, is een kort en krachtige training, waarbij we de deelnemers Bliqsem snel vaardigheden aanleren. De Bliqsem training is bovendien volledig op maat. U kunt hierbij denken aan pitch, sales of netwerktrainingen voor zowel ondernemers, werknemers als werkzoekende. In een training van ongeveer 60-90 minuten, bereiken we Bliqsem snel resultaat. Voor informatie over de Bliqsem Teamtraining klikt u hier.

Bliqsem Sessies Doelstellingen bereiken

Bliqsemsessie

Een Bliqsem sessie is een flexibele brainstormsessie, waarbij wij, samen met u, met uw doelstellingen aan de slag gaan. Gedurende een halve dag staat creativiteit, innovatie en samen denken centraal. Gezamenlijk gaan we opzoek naar concrete ideeën om uw doelstellingen te behalen. Onze sessies worden georganiseerd op Strijp-S, Eindhoven. Bovendien is het mogelijk om een sessie op locatie te organiseren.

Bliqsem presentatie

Bliqsempresentatie

Een Bliqsem presentatie is een nieuwe, innovatieve en creatieve manier, om  een dialoog te starten met grote groepen. Door de nieuwste technologieën te gebruiken op het gebied van presentaties, zijn we in staat om een hoog niveau interactie te behalen, met groepen van 4-250 personen. Mede dankzij deze technologie zijn we in staat om de aandacht van de volledige groep te waarborgen, dus kunnen we Bliqsem snel uw boodschap overbrengen naar een grote groep.

Verschillende sessies

Heisessie

Een heisessie wordt ook wel een heidag genoemd. Soms kan dit ook uit meerdere dagen bestaan. Tijdens een heisessie is het van groot belang dat deelnemers geïnspireerd en gemotiveerd worden. Wij als Bliqsem kunnen hier optimaal in bijdragen door onze unieke en innovatieve benadering. Samen met u gaan we aan de slag met doelstellingen en zorgen dat deze op een anders-dan-anders manier tijdens de heisessie worden gerealiseerd. We faciliteren, organiseren en zorgen voor een uitstekend verloop van de heisessie of heidag.

Co-creatiesessie

Co-Creatie is een vorm van samenwerken. Bij co-creatie is het van belang dat alle deelnemers invloed hebben op het complete proces en het resultaat van dat proces. Tijdens een co-creatie sessie gaan we aan de slag met uw doelstellingen. Dit doen we door middel van samenwerken, maar ook door samen werken. Wilt u weten wat uw organisatie kan doen om een nieuw dienst of product op de markt te brengen? Wilt u groeien met uw organisatie en bent u op zoek naar innovatie?

Brainstormsessie

Tijdens een brainstormsessie gaan we als de Bliqsem aan de slag. Uw doelstellingen staan centraal en we helpen u graag om deze te realiseren. Gedurende halve dag gaan we op een creatieve manier brainstormen om doelstellingen te bereiken. Wij leiden deze sessie als een facilitator en we zorgen ervoor dat we snelle stappen zetten. Bliqsem is niet alleen enorm betrokken bij deze sessie, maar heeft bovendien jaren ervaring in het verzorgen van deze sessies. Een uitstekende combinatie voor Bliqsem snel resultaat.

Teamtraining sessie

De Bliqsem Teamtraining sessie is een Bliqsemsessie in combinatie met het spelen van het WeQu kaartspel. Wij als Bliqsem zijn officiële partner en verzorgen deze sessies. WeQu is een nieuw bordspel dat gebaseerd is op teambuilding. Dit spel is ontworpen door een Kickstarter. Tijdens het spelen van WeQu worden verschillende kwaliteiten binnen een team behandeld. Teams functioneren beter wanneer deze samenwerken. De persoonlijke vaardigheden van de deelnemers worden tijdens deze sessies Bliqsem snel ontwikkeld.

Stap

Doelen bepalen

Samen met u kijken we naar wat u als de Bliqsem wil bereiken. Afhankelijk van deze doelstellingen, gaan we aan de slag met onze werkvorm. Samen met u bepalen we welke vorm uw sessie krijgt, zodat u als de Bliqsem resultaat kunt boeken.

stap

Sessie organiseren

Flexibiliteit staat hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u een zo groot mogelijk resultaat behaald met uw sessie. We kijken wanneer we een perfecte balans kunnen vinden in deelnemers en bereik.

stap

Resultaat boeken

Samen met u bereiden we de afgesproken vorm van sessie voor. We gaan tijdens de sessie aan de slag met uw doelstellingen en boeken middels onze unieke 5 stappen methodiek, Bliqsem snel resultaat.

stap

Evaluatie

We blikken kort en krachtig met u terug op uw Bliqsem bijeenkomst. Bij Bliqsem leren we maar al te graag! We kijken samen met u of uw doelstellingen zijn bereikt en kijken of u net als ons; gaat als de Bliqsem.

Deelnemers als de Bliqsem

Waarom als de Bliqsem

Bij Bliqsem faciliteren wij kort maar krachtige, creatieve en innovatieve sessies, waarmee wij ook uw bedrijf als de Bliqsem vooruit helpen. Door kansen tijdig te zien en met een frisse blik naar uw organisatie te kijken, bereiden wij u en ook uw organisatie voor op de toekomst. We geloven in de kracht van samenwerken en proberen daarbij deze kracht optimaal te benutten tijdens onze sessies. Wij staan voor een professionele en zakelijke aanpak en flexibiliteit hoog in het vaandel. Gaat u al als de Bliqsem?

Sessies als de Bliqsem

test

Logo_Bliqsem_geel

Klokgebouw 143
5617 AB Eindhoven
06-3441 7041

info@bliqsem.nl

test

testet

 

teste