+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Referenties

 

Zowel qua teambuilding als manier van inhoudelijk aan de slag te zijn met de strategie was de pitchtraining een succes.

Karin Bojorge

Corporate Communications Manager, Simavi

Het begin van bewustwording om op een andere manier vrijwilligers te werven. Dat ze snappen dat ze niet weer een vacature moeten plaatsen met ‘help, vrijwilliger gezocht!’ maar volgens een duidelijk format een goed marketingplan kunnen maken.

Nynke van Zwol

Beleidsadviseur , Stichting Pelita

De workshop over netwerken van Ralf was een feestje. Ralf wisselt het serieuze af met het luchtige. Ralf weet de groep erbij te betrekken en komt met goede voorbeelden. De leden van Maatschappelijk Netwerk Ede waren erg enthousiast en weten de tips goed toe te passen. Ook het voortraject, de kennismaking en het maken van de afspraken ging in een fijne sfeer. Kortom, ik kan Ralf van harte aanbevelen!

Angelique Ottens

Projectleider, Maatschappelijk Netwerk Ede

Tijdens de rollenspellen kan je netwerken oefenen in een veilige sfeer. Tijdens de training kregen we praktische tips voor je eigen werk.

Advocaat

Het volgen van de e-learning gaf me de kaders en inhoud van de pitch. Face 2 face leerde Ralf mijn pitch pakkend en overtuigend over te brengen. Het was zeer inspirerend en top begeleiding.

Coördinator Geestelijke Zorg & Projectleider Mantelzorgondersteuning

Bedankt voor de training het was echt een top les. Ik heb er veel van geleerd.

Freek Schreuder

Student SintLucas

Mijn ervaring met Ralf was super positief! Hij denkt goed mee aan de insteek en opzet van de pitch training en is erg flexibel in de planning! Ik zou deze training zeker aanraden !

Manouk van Dam

Henkel Benelux B.V.

Fijne training met verrassende opdrachten. Echt samen aan de slag. Dankjewel!

Tessa Dwyer

Communicatieadviseur / projectleider, Connect

Goed doordacht traject. Van kritisch doorvragen tijdens de intake tot prettig meebuigen met onze specifieke wensen. Dat heeft geleid tot een prima training, met aandacht voor alle individuele leerdoelen én de benodigde lucht en ruimte voor het groepsproces. Aanrader.

Eefje Rolsma

Senior communicatieadviseur en partner, Connect

Samen met collega’s oefenen wat eigenlijk iedereen wel moeilijk vind, op vreemde mensen afstappen en daar een gesprek mee aanknopen.

Advocaat

We hebben vanuit Fontys de kandidaten voor de Fontys Denk Groter Prijs een pitchtraining bij Bliqsem aangeboden. De training werd heel positief beoordeeld: pitchen is toch een kunst! Ralf verstaat die kunst als geen ander.

Jessy Kouwenberg-Popelier

Fontys Hogescholen

Ons verkoopteam is ervan overtuigd dat door deze pitchtraining van Bliqsem, ons “verhaal” naar de klant nog beter is. We hebben geleerd dat we in een korte tijd heel veel kunnen vertellen wat de klant aanspreekt, en waarmee we het ,persoonlijke, onderscheid kunnen blijven maken. Dit onder de zeer enthousiaste en kundige leiding van Ralf en Rob van Bliqsem !!

Patrick Theben-Terville

Salesmanager , EromesMarko

Een Bliqsem sessie is een fijne manier om snel en in groepsverband van brainstorm tot een concrete aanpak te komen.

Fancy van de Vorst

Gemeente Eindhoven

Een sessie met fijne sfeer waarin je door anderen komt tot realiseerbare oplossingen voor een vraagstelling voor de korte en langere termijn. Oplossingen waar je direct mee verder kunt.

Régine van Lieshout

Ster College

No-nonsense en to-the-point, samen werken naar een oplossing! Creatief en verfrissend, anders dan anders.

Jurgen Wilms

Ondernemer, Wilms Hypotheken / De Heeren van Goede Huizen

Als door de bliqsem getroffen, dat is mijn eerste gedachte aan de sessie die ik heb mogen meemaken. Verdieping, uitdagend en confronterend bezig zijn met elkaar om te komen tot unieke nieuwe inzichten.

Sergej Koopmans Moleveld

Parnassia Zorggroep

De Bliqsemsessies die ik gedaan heb, als mede-organisator en als deelnemer voor andere organisaties, zijn stuk voor stuk inspirerend en zinvol geweest. Het is een waardevolle aanvulling op je eigen creatieve proces, een nieuw inzicht, idee of product is bliksemsnel gevonden!

Kris de Prins

Managing Director , Holland Expat Center South

De Bliqsem-sessie is een frisse, effectieve, verrassende, relaxte en vooral veilige workshop om binnen één dagdeel verrijkt te worden met ideeen, mogelijkheden, kansen, denkrichtingen, inzichten en werkwijzen om je eigen activiteit of business stappen verder te brengen. Bovendien ontmoet je een aantal nieuwe, gelijkgestemde professionals die ook verder voorwaarts willen. Samengevat; van “food 4 thought to fuel 4 action”

Joop Gerards

Ondernemer

Geweldig om zo in een korte tijd ervaring te delen en zelf nieuwe inzichten te krijgen. Heel leuk om in een sessie samen te werken!

Bas Dirkson

Ondernemer , Startup Windtales

Opdrachtgevers