Referenties

Het begin van bewustwording om op een andere manier vrijwilligers te werven. Dat ze snappen dat ze niet weer een vacature moeten plaatsen met ‘help, vrijwilliger gezocht!’ maar volgens een duidelijk format een goed marketingplan kunnen maken." Lees de klantervaring van Nynke van Zwol van Stichting Pelita over de workshop vrijwilligersmarketing.
Het volgen van de e-learning gaf me de kaders en inhoud van de pitch. Face 2 face leerde Ralf mijn pitch pakkend en overtuigend over te brengen. Het was zeer inspirerend en top begeleiding.
Coördinator Geestelijke Zorg & Projectleider Mantelzorgondersteuning
Bedankt voor de training het was echt een top les. Ik heb er veel van geleerd.
Freek Schreuder
Student SintLucas
We hebben vanuit Fontys de kandidaten voor de Fontys Denk Groter Prijs een pitchtraining bij Bliqsem aangeboden. De training werd heel positief beoordeeld: pitchen is toch een kunst! Ralf verstaat die kunst als geen ander.
Jessy Kouwenberg-Popelier
Fontys Hogescholen
Ons verkoopteam is ervan overtuigd dat door deze pitchtraining van Bliqsem, ons “verhaal” naar de klant nog beter is. We hebben geleerd dat we in een korte tijd heel veel kunnen vertellen wat de klant aanspreekt, en waarmee we het ,persoonlijke, onderscheid kunnen blijven maken. Dit onder de zeer enthousiaste en kundige leiding van Ralf en Rob van Bliqsem !!
Patrick Theben-Terville
Salesmanager EromesMarko
Een Bliqsem sessie is een fijne manier om snel en in groepsverband van brainstorm tot een concrete aanpak te komen.
Fancy van de Vorst
Gemeente Eindhoven
Een sessie met fijne sfeer waarin je door anderen komt tot realiseerbare oplossingen voor een vraagstelling voor de korte en langere termijn. Oplossingen waar je direct mee verder kunt.
Régine van Lieshout
Ster College
No-nonsense en to-the-point, samen werken naar een oplossing! Creatief en verfrissend, anders dan anders.
Jurgen Wilms
Ondernemer Wilms Hypotheken / De Heeren van Goede Huizen
Als door de bliqsem getroffen, dat is mijn eerste gedachte aan de sessie die ik heb mogen meemaken. Verdieping, uitdagend en confronterend bezig zijn met elkaar om te komen tot unieke nieuwe inzichten.
Sergej Koopmans Moleveld
Parnassia Zorggroep
De Bliqsemsessies die ik gedaan heb, als mede-organisator en als deelnemer voor andere organisaties, zijn stuk voor stuk inspirerend en zinvol geweest. Het is een waardevolle aanvulling op je eigen creatieve proces, een nieuw inzicht, idee of product is bliksemsnel gevonden!
Kris de Prins
Managing Director Holland Expat Center South
De Bliqsem-sessie is een frisse, effectieve, verrassende, relaxte en vooral veilige workshop om binnen één dagdeel verrijkt te worden met ideeen, mogelijkheden, kansen, denkrichtingen, inzichten en werkwijzen om je eigen activiteit of business stappen verder te brengen. Bovendien ontmoet je een aantal nieuwe, gelijkgestemde professionals die ook verder voorwaarts willen. Samengevat; van “food 4 thought to fuel 4 action”
Joop Gerards
Ondernemer
Geweldig om zo in een korte tijd ervaring te delen en zelf nieuwe inzichten te krijgen. Heel leuk om in een sessie samen te werken!
Bas Dirkson
Ondernemer Startup Windtales

Opdrachtgevers