+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Over Bliqsem

De kracht achter Bliqsem

Bliqsem helpt ondernemers en organisaties meer succes te boeken door middel van krachtige zakelijke trainingen op het gebied van ondernemende communicatie.

Zakelijke communicatietrainingen voor meer impact

Een idee opperen tijdens een meeting. Je leidinggevende even aanschieten bij het koffiezetapparaat. Een onverwacht gesprek met een potentiële klant bij de supermarkt. Professionals pitchen, presenteren, netwerken en verkopen de hele dag door. Jij waarschijnlijk ook. 

Toch besteden veel ondernemers en organisaties daar maar weinig aandacht aan. Terwijl er juist veel kansen liggen. Heel veel. Met Bliqsem pak je die kansen. Wij helpen je namelijk die communicatieve vaardigheden te verbeteren, zodat jij en je team meer impact kunnen gaan maken. Iedere dag opnieuw.

Wie we zijn

Wij zijn Bliqsem. Een verzameling trainers, coaches en acteurs die jou met kortdurende trainingen en workshops helpen het beste uit je zakelijke zelf te halen. Interactief en to the point, met echte voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. 

Dat werkt het best.

Wat we doen

Wij geven zakelijke trainingen en workshops. Incompany of op locatie, maar altijd afgestemd op jouw wensen – of die van je organisatie. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

> Pitchtrainingen

> Netwerktrainingen

> Salestrainingen

> Presentatietrainingen

> Workshop vrijwilligersmarketing

> Speciale trainingen voor studenten (onderwijs)


Ook een training of workshop boeken? Neem gerust contact met ons op. Bespreken we samen vrijblijvend even wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie.

Ralf Fleuren

Ralf Fleuren

Trainer

Oprichter en eigenaar van Bliqsem

ralf@bliqsem.nl

Logo_Bliqsem_geel

Teunishoeve 13
5708VA Helmond
+31 6 34417041
ralf@bliqsem.nl