Bliqsem Pitchtraining

Als de Bliqsem de vaardigheden van het pitchen leren.

Bliqsem – Als de Bliqsem leren pitchen – Pitchtraining

Wat is een Bliqsem Pitchtraining

Pitchtraining Fontys best business Bliqsem leren pitchen

De Bliqsem Pitchtraining is een op maat samengestelde training, waarbij we deelnemers als de Bliqsem leren pitchen. Iedereen pitcht dagelijks. Op het werk, school of tijdens vrije tijd is pitchen heel gebruikelijk. Pitchen is een verhaal vertellen, op een strategisch nuttige manier. Tijdens de Bliqsem pitch training leren we deelnemers verschillende vaardigheden waardoor pitchen als de Bliqsem vanzelf gaat.

Pitchtraining effectief checklist pitchen leren

Leren pitchen als de Bliqsem

Opening

Een prikkelende opening waarmee je de aandacht van het publiek trekt.

Idee

De kern van het idee of het probleem dat je oplost in het kort.

Onderbouwen

Bewijs dat je plan goed doordacht is met concrete feiten en cijfers.

Afsluiting

Een korte herhaling van de belangrijkste boodschap én een vraag voor het publiek.

Eerste hulp bij pitchen

Als de Bliqsem leren pitchen? Met onze checklist en de Bliqsem Mini training kan je als de Bliqsem aan de slag met het voorbereiden van een goede pitch. Bekijk de korte training en download de checklist.

Mini training

Checklist

Z

Impressie

Waarom leren pitchen als de Bliqsem

Bliqsem pitchtraining leren pitchen

Pitchen is een eenvoudige vaardigheid. Goed pitchen is daarentegen een stuk moeilijker. Tijdens de Bliqsem Pitchtraining leren we de deelnemers een vaste volgorde van presentatie en bieden we handvatten om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen. We brengen structuur aan tijdens het pitchen en gaan actief met de deelnemers aan de slag. Door onze unieke leermethode leren deelnemers als de Bliqsem de essentie van het pitchen.

Bliqsem pitchtraining leren pitchen boxring

Nieuws

Met een Bliqsem pitch naar een nieuwe baan

Op 2 maart heeft Bliqsem voor deelnemers van ‘DeBroekriem’ een Bliqsem pitchtraining georganiseerd. Tijdens deze training werd aandacht besteed aan het voorbereiden en leren van een pitch voor werkzoekende. DeBroekriem is een vrijwilligersorganisatie die evenementen...

Een Bliqsem Pitchtraining organiseren

Dankzij onze training kunnen we iedereen als de Bliqsem het pitchen leren. Een goede pitch die zich onderscheidt van de massa kan het verschil maken. Pitchen doet iedereen, goed pitchen gebeurd weinig. Wilt u ook een Bliqsem Pitchtraining organiseren? Samen met u kijken we naar de doelstellingen en passen we onze training hier op aan. Hierdoor zorgen we als de Bliqsem voor een unieke, interactieve en leerzame training.

N

Jezelf verkopen

N

Vaardigheid van professionals

N

Nuttig

N

Snel je doel bereiken

Bliqsem Pitchtraining FAQ

Hoelang duurt een Bliqsem Pitchtraining?

Afhankelijk van hoeveel tijd er is en hoeveel praktijkoefening er in de training nodig is, duurt een Bliqsem training 12 of 4 uur.

Waar wordt de Bliqsem Pitchtraining gegeven?

De Bliqsem training kan op diverse locaties gegeven worden. Deze locatie faciliteren wij voor u. Wanneer u zelf over een locatie beschikt of mee wil denken in de keuze van een locatie is dit uiteraard ook mogelijk.

Wat is de prijs van een Bliqsem Pitchtraining?

De prijs van een Bliqsem training wordt in overleg met u besproken. Afhankelijk van uw wensen betreft de training, locatie en tijdstip, sturen wij u graag een vrijblijvende offerte.

Voor hoeveel deelnemers kan de pitchtraining worden gegeven?

Door onze ervaring met onder andere de Bliqsempresentatie, zijn we in staat om de training effectief aan groepen tussen 5 en 500 deelnemers te geven.

Wat krijgen de deelnemers mee?

Voorafgaand aan de training kunnen via de website de checklist en videosamenvatting gedownload worden. Op de checklist vinden de deelnemers nog een aantal laatste tips voor het voorbereiden van hun pitch. In de videosamenvatting wordt de belangrijkste theorie van het pitchen nogmaals kort uitgelegd. Leren pitchen kan eenvoudig door deze tools te gebruiken!

Mijn vraag staat niet vermeld, wat nu?

Wanneer u andere vragen heeft verzoeken wij u deze middels het contactformulier te stellen. Wij doen ons best uw vraag als de Bliqsem te beantwoorden!

Logo_Bliqsem_geel

Klokgebouw 143
5617 AB Eindhoven
06-3441 7041

info@bliqsem.nl