Verkopen als de bliqsem

Salestraining

Verkopen met een lach en een klik


Trainingsacteur Roel Imfeld en trainer Ralf Fleuren leren je in een korte training om een verkoopgesprek in vijf stappen doelgericht én persoonlijk aan te pakken.

ralf fleuren bliqsem academy training
roel imfeld bliqsem academy ralf fleuren

De kunst van het krijgen van een ‘klik’”

Ralf Fleuren (1981) heeft meer dan 10 jaar ondernemerservaring en heeft gewerkt als docent bij Fontys Hogescholen. Ralf is eigenaar van marketing- en trainingsbureau Bliqsem in Veldhoven op Brainport Human Campus en traint ondernemende vaardigheden van professionals. Naast de succesvolle pitchtraining heeft Bliqsem een netwerktraining en salestraining.

“Het belangrijkste in een verkoopgesprek vind ik om persoonlijk contact te maken en zo met je gesprekspartner eenklik te krijgen. Dat je elkaar vertrouwt en dat de ander graag je hulp wil om zijn of haar probleem op te lossen.”

Ralf Fleuren“Verkopen met een lach!”

Roel Imfeld (1970) heeft meer dan 20 jaar ervaring als acteur en theatermaker en helpt mensen om tijdens trainingen te laten zien wat ze in zich hebben. Hij werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers en kan zich erg goed inleven in een vooraf besproken rol en situatie. Daardoor kunnen mensen zo echt mogelijk vaardigheden oefenen en in veilige omgeving leren.

“Door mijn ervaring als acteur en trainingsacteur kan ik het gedrag van de verkopers goed spiegelen, waardoor ze direct het effect van hun aanpak ervaren. Dat levert veel inzicht en soms ook hilarische momenten op tijdens de training”

Roel Imfeld

Bekijk de LinkedInprofielen van Ralf Fleuren en Roel Imfeld.

Ralf Fleuren
Roel Imfeld

Bereikbaar voor vragen via 0492 – 313 003 of ralf@bliqsem.nl  

Verkopen leren

Ben jij een goede verkoper? Weet je hoe je een goed verkoopgesprek voert? Veel mensen hebben in hun werk de opdracht om de ander iets te verkopen of van iets te overtuigen. Het verkoopgesprek neemt hierbij een centrale rol in. Tijdens de Bliqsem salestraining leer je om gestructureerd en doelgericht een verkoopgesprek te voeren. Ook leer je om je eigen sterke punten in te zetten om het gesprek goed te laten verlopen.

Voordelen Bliqsem salestraining

Inhoud Salestraining

Bliqsem biedt een korte en krachtige training waarin je de essentie van het voeren van een goed verkoopgesprek leert. Eerst krijg je een korte interactieve uitleg over een heldere verkoopmethode. Daarna krijg je een salescasus voorgelegd waarmee je je gaat voorbereiden op een verkoopgesprek door middel van de methodiek die je net geleerd hebt. Vervolgens ga je dit verkoopgesprek oefenen met een ervaren trainingsacteur die de klant speelt. De acteur zal je uitdagen om de geleerde technieken in de praktijk te brengen. Tijdens en na het gesprek zul je van de acteur feedback ontvangen over de effecten die de door jou toegepaste strategie op hem hebben. De acteur acteert, jij hoeft alleen jezelf te zijn. Zo leer je in korte tijd veel, van en met elkaar.

salestraining bliqsem academy ralf fleuren

Praktische informatie

Opdrachtgevers

Bij u op locatie of op onze trainingslocatie in Helmond?

Bliqsem heeft een trainingslocatie op de Brainport Human Campus in Helmond. De locatie is geschikt voor kleine en grote groepen en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. De pitchtraining kan ook op uw eigen locatie of op een andere locatie gegeven worden.

Brainport Human Campus in Helmond
Salestraining Bliqsem Academy
Salestraining Bliqsem Academy

Informatie aanvragen salestraining

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag te bespreken.
Mocht u eerder antwoord nodig hebben, bel dan 0492 – 313 003 of mail ralf@bliqsem.nl