+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Verkopen als de bliqsem

Doelgerichte salestraining voor iedereen die producten of diensten wil leren verkopen. B2C en B2B. Voor beginners én gevorderden.

Neem nu contact op

Verkopen heeft voor veel mensen een nare
bijsmaak. Hoeft niet! Als verkoper help je een ander namelijk de juiste keuze
te maken. En dat is best leuk. Wij leren je verkopen op een leuke manier.

Waarom een sales training?

Bijna iedereen heeft er in zijn of haar werk wel eens mee te maken: sales. De één voert af en toe verkoopgesprekken, een ander continu. Maar weet je eigenlijk wel hoe je een goed verkoopgesprek voert?

Tijdens de Bliqsem Salestraining leer je in 5 stappen die salesgesprekken gestructureerd en doelgericht te voeren, terwijl je ondertussen ook je eigen sterke punten slim leert in te zetten om het gesprek soepel te laten verlopen. Zo wordt je het type verkoper waar je klant blij van wordt – en jij zelf ook.

Salestraining Bliqsem

Voordelen

Met een salestraining van Bliqsem profiteer je van o.a.

● Ervaren trainers en acteurs
● Slimme, eenvoudige verkoopmethodes
● Oefeningen in een veilige omgeving
● Directe feedback
● Alles wat je nodig hebt in korte tijd (halve dag), zodat je je bedrijf niet de hele dag dicht hoef te houden

Inhoud

De Bliqsem Salestraining is een korte en krachtige training waarin je kennismaakt met de essentie van een goed verkoopgesprek. De training is als volgt opgedeeld:

 1. Interactieve uitleg over een simpele en effectieve verkoopmethode
  2. Salescase waarbij je je voorbereidt op een verkoopgesprek
  3. Oefening met trainingsacteur die de klant speelt

Een ervaren acteur daagt je tijdens de oefening uit om de geleerde tips, tricks en technieken in de praktijk te brengen. Tijdens en na het gesprek ontvang je feedback over de effecten van jouw strategie. De acteur acteert, jij bent gewoon jezelf. Zo leer je snel wat je sterke punten zijn en waar je je kunt verbeteren.

Wie we zijn

Wij zijn Bliqsem. Wij helpen ondernemers en organisaties meer succes te boeken door middel van kortdurende trainingen en zakelijke workshops op het gebied van communicatie. Interactief en to the point, met echte voorbeelden en ervaringen uit de praktijk.  

Dat werkt het best.

bliqsem logo

Onze opdrachtgevers bestaan uit

Ook online trainingen

 • HD webcam
 • Professionele verlichting met ring light
 • Glasvezel internetverbinding
 • Teams / Zoom / Google Meet / WebEx
 • Second en third screen (chat)
 • Online breakouts
 • 100+ online trainingen gegeven – net zo interactief als een fysieke training

De kunst van het krijgen van een ”klik”

Ralf Fleuren (1981) heeft meer dan 10 jaar ondernemerservaring en heeft gewerkt als docent bij Fontys Hogescholen. Ralf is eigenaar van marketing- en trainingsbureau Bliqsem in Helmond en traint ondernemende vaardigheden van professionals. Bliqsem heeft meerdere succesvolle trainingen zoals de pitchtraining, salestraining, netwerktraining en presentatietraining.

“Het belangrijkste in een verkoopgesprek vind ik om persoonlijk contact te maken en zo met je gesprekspartner eenklik te krijgen. Dat je elkaar vertrouwt en dat de ander graag je hulp wil om zijn of haar probleem op te lossen.”

Ralf Fleuren

LinkedIn

“Verkopen op een prettige manier”

Roel Imfeld (1970) heeft meer dan 20 jaar ervaring als acteur en theatermaker en helpt mensen om tijdens trainingen te laten zien wat ze in zich hebben. Hij werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers en kan zich erg goed inleven in een vooraf besproken rol en situatie. Daardoor kunnen mensen zo echt mogelijk vaardigheden oefenen en in veilige omgeving leren.

“Door mijn ervaring als acteur en trainingsacteur kan ik het gedrag van de verkopers goed spiegelen, waardoor ze direct het effect van hun aanpak ervaren. Dat levert veel inzicht en soms ook hilarische momenten op tijdens de training”

Roel Imfeld

LinkedIn

Deelnemers aan trainingen en workshops

Ook een salestraining, cursus of workshop boeken?

Neem gerust even contact op of vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie in je mailbox. 

Contactformulier salestraining

10 + 9 =

Netwerken is het nieuwe verkopen. En dit is waarom.

Netwerken is het nieuwe verkopen. En dit is waarom.

Leren netwerken samen met je collega's​. Goed nieuws: netwerken kun je leren. Met een complete netwerktraining leren jij en je collega’s of relaties hoe je structureel een netwerk bouwt, onderhoudt en benut om jouw doelen te bereiken. Boek nu een incompany...

Leren verkopen: hoe ook jij betere salesgesprekken voert

Leren verkopen: hoe ook jij betere salesgesprekken voert

Verkopen is een handige skill om te hebben. Als ondernemer, als sales- en supportmedewerker en als leidinggevende. Je weet namelijk maar nooit wanneer je die deal of a lifetime kan scoren en je wilt er natuurlijk wel klaar voor zijn als het moment daar is. Gelukkig...