Verkopen als de bliqsem

Doelgerichte salestraining voor iedereen die producten of diensten wil leren verkopen. B2C en B2B. Voor beginners én gevorderden.

Leer verkopen met een lach en een klik

Verkopen heeft voor veel mensen een nare bijsmaak. Hoeft niet! Als verkoper help je een ander namelijk de juiste keuze te maken. En dat is best leuk. Daarom leren wij je verkopen met een lach en een klik.


Bliqsem Salestraining

Bijna iedereen heeft er in zijn of haar werk wel eens mee te maken: sales. De één voert af en toe verkoopgesprekken, een ander continu. Maar weet je eigenlijk wel hoe je een goed verkoopgesprek voert?

Tijdens de Bliqsem Salestraining leer je in 5 stappen die salesgesprekken gestructureerd en doelgericht te voeren, terwijl je ondertussen ook je eigen sterke punten slim leert in te zetten om het gesprek soepel te laten verlopen. Zo wordt je het type verkoper waar je klant blij van wordt – en jij zelf ook.

Voordelen

Met een salestraining van Bliqsem profiteer je van o.a.

● Slimme, eenvoudige verkoopmethodes
● Ervaren trainers en acteurs
● Oefeningen in een veilige omgeving
● Directe feedback
● Alles wat je nodig hebt in korte tijd (halve dag), zodat je je bedrijf niet de hele dag dicht hoef te houden

Inhoud

De Bliqsem Salestraining is een korte en krachtige training waarin je kennismaakt met de essentie van een goed verkoopgesprek. De training is als volgt opgedeeld:

1. Interactieve uitleg over een simpele en effectieve verkoopmethode
2. Salescase waarbij je je voorbereidt op een verkoopgesprek
3. Oefening met trainingsacteur die de klant speelt

Een ervaren acteur daagt je tijdens de oefening uit om de geleerde tips, tricks en technieken in de praktijk te brengen. Tijdens en na het gesprek ontvang je feedback over de effecten van jouw strategie. De acteur acteert, jij bent gewoon jezelf. Zo leer je snel wat je sterke punten zijn en waar je je kunt verbeteren.

Praktische informatie

● Eén dagdeel (9:30 – 12:30 of 13:30 – 16:30 uur)

● Groepstraining 5-10 personen
● Incompany of bij Bliqsem 
● Combinatie met teambuildingactiviteit mogelijk (Escaperoom, VR-gamen, inspiratietour, etc.)
● Combinaties met lunch, diner of borrel mogelijk
● Prijs op aanvraag

salestraining bliqsem academy ralf fleuren

Wie we zijn

Wij zijn Bliqsem. Een verzameling trainers, coaches en acteurs die jou met kortdurende trainingen en workshops helpen het beste uit je zakelijke zelf te halen. Interactief en to the point. Zonder dingen die je ook uit één of ander managementboek had kunnen halen, maar wel met echte voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. 

Dat werkt het best.

Ook online trainingen

● HD webcam
● Professionele verlichting met ring light
● Glasvezel internetverbinding
● Teams / Zoom / Google Meet / WebEx
● Second en third screen (chat)
● Online breakouts
● 100+ online trainingen gegeven – net zo interactief als een fysieke training

Ralf Fleuren online training

Opdrachtgevers

ralf fleuren bliqsem academy training
roel imfeld bliqsem academy ralf fleuren

De kunst van het krijgen van een ‘klik’”

Ralf Fleuren (1981) heeft meer dan 10 jaar ondernemerservaring en heeft gewerkt als docent bij Fontys Hogescholen. Ralf is eigenaar van marketing- en trainingsbureau Bliqsem in Helmond op Brainport Human Campus en traint ondernemende vaardigheden van professionals. Naast de succesvolle pitchtraining heeft Bliqsem een netwerktraining en salestraining.

“Het belangrijkste in een verkoopgesprek vind ik om persoonlijk contact te maken en zo met je gesprekspartner eenklik te krijgen. Dat je elkaar vertrouwt en dat de ander graag je hulp wil om zijn of haar probleem op te lossen.”

Ralf Fleuren

 

“Verkopen met een lach!”

Roel Imfeld (1970) heeft meer dan 20 jaar ervaring als acteur en theatermaker en helpt mensen om tijdens trainingen te laten zien wat ze in zich hebben. Hij werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers en kan zich erg goed inleven in een vooraf besproken rol en situatie. Daardoor kunnen mensen zo echt mogelijk vaardigheden oefenen en in veilige omgeving leren.

“Door mijn ervaring als acteur en trainingsacteur kan ik het gedrag van de verkopers goed spiegelen, waardoor ze direct het effect van hun aanpak ervaren. Dat levert veel inzicht en soms ook hilarische momenten op tijdens de training”

Roel Imfeld

Bekijk de LinkedInprofielen van Ralf Fleuren en Roel Imfeld.

Ralf Fleuren
Roel Imfeld

Bereikbaar voor vragen via +31 6 34417041 of ralf@bliqsem.nl  

Salestraining boeken

Ook een salestraining- of workshop boeken? Neem gerust even contact op om je wensen te bespreken. Of vul het formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op om de offerte te maken.

Informatie aanvragen salestraining

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag te bespreken.
Mocht u eerder antwoord nodig hebben, bel dan +31 6 34417041 of mail ralf@bliqsem.nl