Leer netwerken als de bliqsem

Netwerktraining voor ondernemers, zakelijke professionals en studenten die hun netwerk willen uitbreiden, onderhouden en optimaal benutten

Ervaar de kracht van een groot netwerk. Leer nu hoe je snel en gemakkelijk nieuwe mensen leert kennen. Zonder gedoe.

Waarom een netwerktraining?

Je bent zo sterk als je netwerk. Niemand kan zonder de hulp van anderen. Het loont dus om te investeren in je netwerk. Maar hoe leer je de juiste mensen kennen? Hoe ontmoet je nieuwe mensen uit je doelgroep? En hoe onderhoud je je netwerk zodat mensen jou benaderen als ze iemand nodig hebben?

Met een netwerktraining leer je slim netwerken. Voor nu en later. Zodat je nu kunt blijven profiteren van:

Over de training

Netwerktraining

Bliqsem biedt een netwerktraining, cursus of workshop  waarin je leert hoe je structureel een netwerk bouwt, onderhoudt  en benut om jouw doelen te bereiken. Tijdens een interactieve training legt Bliqsem de basisprincipes van netwerken uit en leer je slimme  technieken om effectief relaties aan te gaan en te behouden.

Praktische informatie

De netwerktraining wordt aan kleine en grote groepen gegeven. Incompany, bij jou op locatie of bij Bliqsem op kantoor. Afhankelijk van het kennisniveau en de doelstellingen duurt de bijeenkomst 60 minuten tot een halve dag.

Inhoud


Over trainer Ralf Fleuren

Bliqsem academy netwerktraining ralf fleuren

Netwerken is makkelijker dan je denkt!

Ralf Fleuren is trainer en zelfstandig ondernemer sinds 2007. Hij deelt graag zijn lessen over netwerken met anderen die ook willen leren netwerken of meer resultaat uit hun bestaande netwerk willen halen.

“Netwerken is meer dan op vreemden afstappen, het gaat om het opbouwen van een goede contact met mensen waar je veel raakvlakken mee hebt. Zodat je elkaar later kunt helpen als je elkaar nodig hebt”

Netwerktrainer Ralf Fleuren (LinkedIn)

Neem bij vragen gerust contact op of vraag direct een offerte aan!

 0492 – 313 003 of ralf@bliqsem.nl

5,000+ connecties op LinkedIn
Ralf Fleuren

Bliqsem heeft trainingen verzorgd voor onder andere:

Netwerktraining organiseren?

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie. Of vraag direct een offerte aan en we komen binnen 24 uur met een passend prijsvoorstel. Weet je meteen waar je aan toe bent!

Bliqsem
Vlamovenweg 2
5708 JV Helmond

Contact:
0492 – 313 003
office@bliqsem.nl