Ralf Fleuren - 06 3441 7041 ralf@bliqsem.nl

Netwerken als de bliqsem

Netwerktraining

Leer hoe netwerken werkt zodat je gemakkelijk en snel nieuwe mensen leert kennen die je kunnen helpen.

IMG_6227_edit_portret

Netwerken is makkelijker dan je denkt

Ralf Fleuren, voormalig marketingdocent en zelfstandig ondernemer sinds 2013, heeft door schade en schande geleerd hoe netwerken écht werkt. Hij deelt zijn lessen over netwerken graag met anderen die moeite hebben nieuwe mensen te leren kennen voor hun werk. Rob Daamen is een ervaren ondernemer en heeft in de 25 jaren dat hij ondernemer is een groot netwerk opgebouwd. Rob deelt graag zijn gestructureerde aanpak van netwerken met mensen die ook een sterk netwerk willen opbouwen.

“Netwerken is meer dan op vreemden afstappen, het gaat om het opbouwen van een goede contact met mensen waar je veel raakvlakken mee hebt. Zodat je elkaar later kunt helpen als je elkaar nodig hebt”

Netwerktrainer Ralf Fleuren

Netwerken is vertrouwen

De essentie van netwerken is dat je elkaar beter leert kennen zodat je ontdekt hoe je elkaar zou kunnen helpen. Dat doe je natuurlijk alleen bij mensen waar je een ‘klik’ mee hebt, dat ontdekt je vanzelf. Daarna is het belangrijk dat je contact houdt en klaar staat voor de ander als die jouw hulp vraagt. En dat doe je andersom natuurlijk ook. Daarom is een belangrijke les uit de netwerktraining dat het gaat om geven en nemen bij netwerken.

Bekijk de LinkedInprofielen van Ralf Fleuren en Rob Daamen
Ralf Fleuren
Rob Daamen

Ralf is bereikbaar voor vragen via 06-3441 7041 of ralf@bliqsem.nl

Netwerktraining

Hoe breid je je netwerk uit? Hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen kent als je iets belangrijks geregeld wilt krijgen? Hoe kan je nieuwe mensen ontmoeten voor toekomstige samenwerkingen of andere belangrijke dingen? Hoe kom je in contact met potentiële werkgevers om een baan te vinden?

Bliqsem biedt een netwerktraining waarin je leert hoe je structureel werkt aan het opbouwen, onderhouden en benutten van je netwerk om jouw doelen te bereiken. Tijdens een interactieve training legt Bliqsem de basisprincipes van netwerken uit en leer je technieken om stap voor stap je netwerk te bouwen. 

Netwerken is belangrijk!

6,000+ connecties op LinkedIn
Ralf Fleuren en Rob Daamen

Opzet netwerktraining

Bliqsem heeft trainingen verzorgd voor onder andere:

Bij u op locatie of op onze trainingslocatie in Eindhoven?

Bliqsem heeft een trainingslocatie op het voormalige Philipsterrein Strijp-S in Eindhoven. De locatie is geschikt voor kleine en grote groepen en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. De pitchtraining kan ook op uw eigen locatie of op een andere locatie gegeven worden.

Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven
Elevator pitcharena van Bliqsem
Elevator pitcharena van Bliqsem

Mini-cursus netwerken in vijf stappen

Stap 1. Ontmoeten
Doelgericht gelegenheden opzoeken om nieuwe mensen te ontmoeten uit jouw doelgroep.
Stap 2. Verbinden
Contact legen met nieuwe mensen en een persoonlijke ‘klik’ krijgen.
Stap 3. Vertrouwen
Elkaar zó goed leren kennen dat je iemand zou willen helpen of inzetten in je netwerk.
Stap 4. Onderhouden
Contact houden en op de hoogte blijven van elkaar zodat de relatie ‘levend’ blijft.
Stap 5. Helpen
Mensen die je vertrouwt helpen als ze je hulp vragen. Hulp krijgen van mensen die je vertrouwt als je het écht nodig hebt.
Previous
Next

Informatie aanvragen netwerktraining

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag te bespreken.
Mocht u eerder antwoord nodig hebben, bel dan Ralf Fleuren op 06 – 3441 7041 of mail ralf@bliqsem.nl (ook ‘s avonds bereikbaar).