Ralf Fleuren - 06 3441 7041 ralf@bliqsem.nl

Leer netwerken als de bliqsem

Netwerktraining voor iedereen die zijn netwerk wil uitbreiden en doelen wil bereiken met behulp van netwerken. 

Leer hoe netwerken werkt zodat je gemakkelijk en snel nieuwe mensen leert kennen die je kunnen helpen. Ervaar de kracht van een groot netwerk.

Waarom een netwerktraining?

Netwerken is een must voor iedere professional, ondernemer en student. “Je bent zo sterk als je netwerk”, is een veelgehoorde uitspraak. Niemand kan zonder de hulp van anderen, het loont dus om te investeren in je netwerk. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je dat je de juiste mensen kent, op het moment dat je het écht nodig hebt? Hoe zorg je dat je regelmatig nieuwe mensen ontmoeten, uit jouw doelgroep? Hoe onderhoud je je netwerk, zodat mensen je nog kennen als je ze nodig hebt? Hoe reageer je op mensen die graag met jou in contact willen komen?

Tijdens de netwerktraining leer je hoe je duurzaam en slim aan jouw netwerk bouwt voor nu en later. Je krijgt een handige vierstappenmethode aangeleerd waarmee je jouw eigen netwerkaanpak kunt gaan bedenken en doelgericht kunt gaan werken aan je netwerk. 

Over de training

Netwerktraining

Bliqsem biedt een netwerktraining waarin je leert hoe je structureel werkt aan het opbouwen, onderhouden en benutten van je netwerk om jouw doelen te bereiken. Tijdens een interactieve training legt Bliqsem de basisprincipes van netwerken uit en leer je technieken om stap voor stap je netwerk te bouwen. 

Groepsgrootte is flexibel, Bliqsem beschikt over een netwerk van trainers die samen trainingen kunnen verzorgen, samen met trainer Ralf Fleuren.

Inhoud netwerktraining

Meer over trainer Ralf Fleuren

Ralf-2-kleur_vierkant_web

Netwerken is makkelijker dan je denkt!

Ralf Fleuren, marketingadviseur en trainer en zelfstandig ondernemer sinds 2007, deelt graag zijn lessen over netwerken met anderen die moeite hebben nieuwe mensen te leren kennen voor hun werk.

“Netwerken is meer dan op vreemden afstappen, het gaat om het opbouwen van een goede contact met mensen waar je veel raakvlakken mee hebt. Zodat je elkaar later kunt helpen als je elkaar nodig hebt”

Netwerktrainer Ralf Fleuren

Bekijk het LinkedInprofiel van Ralf Fleuren

Ralf is bereikbaar voor vragen via 06-3441 7041 of ralf@bliqsem.nl

5,000+ connecties op LinkedIn
Ralf Fleuren

Bliqsem heeft trainingen verzorgd voor onder andere:

Bij u op locatie, online of op onze trainingslocatie in Eindhoven?

Bliqsem heeft een trainingslocatie op het voormalige Philipsterrein Strijp-S in Eindhoven. De locatie is geschikt voor kleine en grote groepen en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. De pitchtraining kan ook op uw eigen locatie of op een andere locatie gegeven worden. En uiteraard ook online!

Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven
Elevator pitcharena van Bliqsem
Elevator pitcharena van Bliqsem

Netwerktraining organiseren? Vraag een offerte aan!

Wilt u een netwerktraining organiseren? Vraag dan een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Offerte / informatie aanvragen netwerktraining

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag te bespreken.
Mocht u eerder antwoord nodig hebben, bel dan Ralf Fleuren op 06 – 3441 7041 of mail ralf@bliqsem.nl (ook ‘s avonds bereikbaar).

Bliqsem
Klokgebouw 143
5617 AB Eindhoven

Contactpersoon:
Ralf Fleuren
06 – 3441 7041
ralf@bliqsem.nl