+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Leer netwerken als de bliqsem

Netwerktraining voor professionals die hun netwerk willen uitbreiden, onderhouden en optimaal benutten

Offerte aanvragen

Ervaar de kracht van een groot netwerk. Leer nu hoe je snel en gemakkelijk nieuwe mensen leert kennen. Zonder gedoe én zonder verplichte netwerkborrel.

Waarom een netwerktraining?

Je bent zo sterk als je netwerk. Niemand kan zonder de hulp van anderen. Het loont dus om te investeren in je netwerk. Maar hoe leer je de juiste mensen kennen? Hoe ontmoet je nieuwe mensen uit je doelgroep? En hoe onderhoud je je netwerk zodat mensen jou benaderen als ze iemand nodig hebben?

Met een netwerktraining leer je slim netwerken. Voor nu en later. Zodat je nu kunt blijven profiteren van:

Vruchtbare (zakelijke) relaties

Nieuwe kansen & klanten

Meer zelf-vertrouwen

Betere branding voor jezelf of voor je bedrijf

Over de training

Bliqsem biedt een netwerktraining, cursus of workshop waarin je leert hoe je structureel een netwerk bouwt, onderhoudt  en benut om jouw doelen te bereiken. Tijdens een interactieve training legt Bliqsem de basisprincipes van netwerken uit en leer je slimme  technieken om effectief relaties aan te gaan en te behouden.

Inhoud

Praktische informatie

De netwerktraining wordt aan kleine en grote groepen gegeven door een ervaren trainer van Bliqsem. Afhankelijk van het kennisniveau en de doelstellingen duurt de bijeenkomst 60 minuten tot een halve dag.

Onze opdrachtgevers bestaan uit

Ook online trainingen

  • Net zo interactief als een fysieke training
  • HD webcam
  • Professionele verlichting met ring light
  • Glasvezel internetverbinding
  • Teams / Zoom / Google Meet / WebEx
  • Online breakouts

Wie we zijn

Wij zijn Bliqsem. Wij helpen ondernemers en organisaties meer succes te boeken door middel van kortdurende trainingen en zakelijke workshops op het gebied van communicatie. Interactief en to the point, met echte voorbeelden en ervaringen uit de praktijk.  

Dat werkt het best.

bliqsem logo

Netwerken is makkelijker dan je denkt!

Ralf Fleuren is trainer en zelfstandig ondernemer sinds 2007. Hij deelt graag zijn lessen over netwerken met anderen die ook willen leren netwerken of meer resultaat uit hun bestaande netwerk willen halen.

“Netwerken is meer dan op vreemden afstappen, het gaat om het opbouwen van een goed contact met mensen waar je veel raakvlakken mee hebt. Zodat je elkaar later kunt helpen als je elkaar nodig hebt”

Netwerktrainer Ralf Fleuren (LinkedIn)

Neem bij vragen gerust contact op of vraag direct een offerte aan!

 +31 634417041 of office@bliqsem.nl

Reviews

Fijne training met verrassende opdrachten. Echt samen aan de slag. Dankjewel!

Tessa Dwyer

Communicatieadviseur / projectleider Connect

Tijdens de rollenspellen kan je netwerken oefenen in een veilige sfeer. Tijdens de training kregen we praktische tips voor je eigen werk.

Advocaat

Goed doordacht traject. Van kritisch doorvragen tijdens de intake tot prettig meebuigen met onze specifieke wensen. Dat heeft geleid tot een prima training, met aandacht voor alle individuele leerdoelen én de benodigde lucht en ruimte voor het groepsproces. Aanrader.

Eefje Rolsma

Senior communicatieadviseur en partner Connect

Samen met collega’s oefenen wat eigenlijk iedereen wel moeilijk vind, op vreemde mensen afstappen en daar een gesprek mee aanknopen.

Advocaat

5,000+ connecties op LinkedIn
Ralf Fleuren

Deelnemers aan trainingen en workshops

Ook een netwerktraining, cursus of workshop organiseren?

Neem gerust even contact op of vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie in je mailbox. 

Offerte aanvragen netwerktraining

2 + 5 =

5 netwerktips voor beginners

5 netwerktips voor beginners

Leren netwerken samen met je collega's​ Goed nieuws: netwerken kun je leren. Met een complete incompany netwerktraining leren jij en je collega’s of relaties hoe je structureel een netwerk bouwt, onderhoudt en benut om jouw doelen te bereiken. Boek nu een...

Professioneel netwerken: hoe doe je dat?

Professioneel netwerken: hoe doe je dat?

Of je nu nieuwe leads wilt genereren, op zoek bent naar een nieuwe baan of een leuke stage wilt vinden - met professioneel netwerken vergroot je je kansen en mogelijkheden. De beste opdrachten, banen en stageplekken geven mensen namelijk het liefst aan bekenden. Door...