+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Dit jaar vindt de 10e editie van Fontys Best Business plaats, een mijlpaal voor Fontys én Bliqsem om trots op te zijn. Ralf Fleuren van Bliqsem mocht -toen hij nog bij Fontys werkte- mede aan de basis staan van dit mooie ondernemersevent voor Fontysstudenten. Na inmiddels 9 succesvolle edities is het op 21 december tijd voor de 10e editie, een mooie prestatie.

Pitchtraining op 21 december
Bliqsem verzorgt op 12 december wederom de pitchtraining voor een flinke groep Fontysstudenten, op locatie Natlab Plaza Futura. Tijdens de training krijgen de studenten de basics van pitchen voor een jury uitgelegd én is er ruimte om te oefenen.

Fontys Best Business
Fontys Best Business is een wedstrijd voor eerstejaarsstudenten van de opleidingen Commerciële Economie en Small Business & Retail Management van Fontys Hogeschool Marketing en Management. Tijdens de wedstrijd pitchen meer dan 100 studenten hun businessplan voor een jury van bankiers, accountants, ondernemers, studenten en medewerkers van Fontys met als hoofdprijs €1000,- mogelijk gemaakt door Rabobank Eindhoven Veldhoven.

Bliqsemprijs
Bliqsem looft een prijs uit voor een groep studenten die op één aspect excelleert en opvalt en toch niet in de finale is gekomen voor de overallprestatie. Hiermee kunnen de jury’s een groep nomineren die als het ware een aanmoedigingsprijs krijgt. De Bliqsemprijs bestaat uit een netwerklunch op Strijp-S inclusief een rondleiding met als doel de studenten te verbinden met Strijp-S en te stimuleren in hun ondernemerschap.

Bliqsem feliciteert Fontys met deze mooie mijlpaal en hoopt nog vele jaren bij dit bijzondere event betrokken te mogen zijn.