+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Op 24 april 2015 was het zover; het Bliqsem jubileum. Een bijzondere avond vol inspiratie voor ondernemers en ondernemende organisaties in het netwerk van Bliqsem. Een mooi moment om te vieren wat het eerste Bliqsemse jaar allemaal teweeg heeft gebracht. Zakelijk, ondernemend én persoonlijk.

fb-bliqsem-1-jaar-0037

De avond is bezocht door zo’n 60 personen en vond plaats bij Founded By All in het Klokgebouw. De avond startte met een introductie door Bas Dirkson (Groej), zelf sterk lid van Founded By All en mentor van Bliqsemoprichter Ralf Fleuren. Bas uitte zijn waardering voor het resultaat in het eerste jaar van Bliqsem én de bijdrage van de plek Founded By All daaraan.

fb-bliqsem-1-jaar-0053

Vervolgens naam Ralf de ruimte om de mijlpalen en lessen van 1 jaar Bliqsem toe te lichten. Veel mooie momenten passeerde de revue; de vele sessies met ondernemers, de pitchtraining bij Fontys Best Business, de Bliqsemprijs, de eerste sessies met organisaties en uiteindelijk het 1-jarig jubileum. Een moment waarop meer dan 500 mensen in één jaar hebben deelgenomen aan een Bliqsemsessie!

fb-bliqsem-1-jaar-0076

Studenten van Fontys Hogescholen hebben de avond georganiseerd. Zij hebben dan ook het programma in detail toegelicht.

Bliqsemkit

Op deze dag werd een primeur onthuld; de Bliqsemkit. Een kit waarmee iedereen zelf een Bliqsemsessie kan organiseren. Met de handleiding voor een Bliqsemsessie, post-its en stiften, een Bliqsemcanvas en natuurlijk aan zakjes M&M’s :-). En de contactgegevens van Bliqsem, voor als je bij de organisatie en uitvoering hulp nodig hebt.

fb-bliqsem-1-jaar-0070

Bliqsemworkshops

De avond werd vervolgd met een reeks inspirerende korte workshops voor de aanwezigen. Eveline van Zeeland van Het Marketinglab van Fontys Hogeschool Marketing en Management verzorgde een workshop over Neuromarketing.

fb-bliqsem-1-jaar-0104

Joop Gerards van Klantenkoning verzorgde een workshop over het houden van een strakke salespitch.

fb-bliqsem-1-jaar-0080

Fleur Besters van Studio Fleur Besters vertelde de aanwezige deelnemers hoe je met je onderneming in de krant kunt komen.

fb-bliqsem-1-jaar-0095

En Tim van Hugte van Danzoo Internetbureau verzorgde een workshop over scoren met Google Adwords.

fb-bliqsem-1-jaar-0189

Profielfoto’s

Iedere aanwezig kon een nieuwe profielfoto voor social media, LinkedIn bijvoorbeeld, laten maken. De foto’s op die avond zijn gemaakt door Shanti Keur van Shanti Media. Daar werd op grote schaal gebruik van gemaakt. Inmiddels hebben alle deelnemers de foto’s ontvangen.

Al met al voldoende inspiratie voor een nieuw Bliqsems jaar. Wat staat er allemaal op het programma in het tweede jaar? Veel ideeën, een hoop nieuwe sessies en hopelijk een paar flinke mijlpalen.

Catering; Hete Bliqsem

De catering werd verzorgd door Ralph Kroonenburg van Delicious at Home. Hij maakte heerlijke hapjes klaar.

fb-bliqsem-1-jaar-0013

Alle foto’s van het jubileum zijn te bekijken op Facebook

 

De studenten van Fontys maakten een videoverslag;