+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl
Op 5 januari 2016 is de Bliqsemprijs uitgereikt aan 2 groepen studenten van Fontys die hebben meegedaan aan de wedstrijd Fontys Best Business. De studenten hebben in korte tijd een businessplan gemaakt en dit plan gepitcht aan een jury van bankiers, accountants, ondernemers, docenten en studenten.
Foto 05-01-16 13 10 51
De Bliqsemprijs is een prijs voor ondernemend talent. Dit jaar voor de tweede maal uitgereikt door Ralf Fleuren aan talentvolle studenten die opvielen tijdens het evenement Fontys Best Business. De studenten krijgen deze prijs als stimulans voor hun ondernemende carrière. Ze mogen namelijk lunchen bij Bliqsem op Strijp-S met ondernemers en komen op die manier in aanraking met andere ondernemers om hun netwerk duurzaam te versterken.
Foto 07-01-16 09 58 11
Dit jaar is de Bliqsemprijs uitgereikt aan 2 groepen, omdat deze groepen qua performance en idee zo dicht bij elkaar lagen dat Bliqsem niet anders kon dan 2 prijzen uitreiken. De groepen hebben een innovatieve applicatie bedacht om eenzame ouderen met elkaar in contact te brengen om zo hun sociale leven te versterken. Eén van de groepen viel op door een pakkend filmpje waarin de problematiek van eenzame ouderen treffend werd blootgelegd.
De studenten gaan binnenkort aan de slag op Strijp-S om hun netwerk te versterken. Bliqsem wenst hen veel succes en staat graag klaar om ze te helpen.
De foto’s van het event zijn gemaakt door Shanti Keur van Shanti Media.