+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Op 6 april organiseerde Dynamo Jeugdwerk een Bliqsemsessie voor Doe Je Ding. Doe Je Ding is gericht op jongeren uit Eindhoven tussen de 15 en 27. Doe Je Ding ondersteund jongeren bij het ontwikkelen van succesvolle ideeën. De afgelopen twee jaar hebben zij een aantal mooie initiatieven mogen ontwikkelen in Eindhoven.

De Bliqsemsessie

Verschillende personen namen deel aan de Bliqsemsessie. Zo bestond het deelnemersveld uit een groep medewerkers van Dynamo, maar ook een aantal ondernemende meedenkers die interesse hadden in het onderwerp en de vraagstelling.

Tijdens de sessie stond de vraag: “Hoe kan Doe Je Ding meer financiering krijgen zodat nóg meer jongeren geholpen kunnen worden” centraal. Er is door alle deelnemers effectief en creatief gedacht over het complexe vraagstuk. Dynamo heeft met deze sessie stappen gezet en kan met de compacte resultaten aan de slag!

Doe Je Ding Dynamo Popcorn Outdoor

Verassing voor Popcorn Outdoor

Daarnaast was tijdens de sessie één deelneemster in het bijzonder aanwezig. Dirkje Jacobs, oprichtster van de eerste Drive-In bioscoop op Strijp-S, Popcorn Outdoor. Dirkje is dit onwijs gave project zelf gestart in samenwerking met Doe Je Ding. Meer weten over Popcorn Outdoor of de volgende drive-in bezoeken? Bekijk deze mooie reportage van studio 040 en volg de Facebookpagina!

Tot slot mochten we Dirkje verassen met een bijzondere beloning voor al haar inzet en harde werken. Dirkje mag 3 maanden haar onderneming uitvoeren vanaf de ondernemende broedplaats Founded by All, met uitzicht op de plek waar de volgende drive-in gaat plaatsvinden. Namens Bliqsem wensen wij Dirkje enorm veel succes en heten haar van harte welkom bij Founded by All!