+31 6 34417041 ralf@bliqsem.nl

Met de nieuwe Bliqsem teamtraining gaan we aan de slag met teambuilding. Tijdens de teamtraining sessie gaan we aan de slag met teambuilding doormiddel van speelse en creatieve activiteiten. Klinkt leuk, maar kom je hier ook echt mee verder als team?

Bij Bliqsem geloven we in de kracht van samenwerken. Door teambuilding leren we een team om elkaar beter te begrijpen. Doormiddel van het nieuwe en innovatieve bordspel WeQu, leren deelnemers op energieke en actieve manier elkaars kwaliteiten kennen. De focus ligt niet alleen op het leren kennen van je team, maar ook op de omgang tussen de deelnemers. Hoe communiceer je op een optimale manier met elkaar en hoe kan je elkaar feedback geven?

De Bliqsem teamtraining laat deelnemers groeien op sociaal persoonlijk vlak op een energieke en tegelijk ook speelse wijze. Op 28 maart 2017 mochten wij de eerste officiële Bliqsem Teamtraining organiseren voor de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De bliqsem teamtraining is opgedeeld in twee delen:

Deel 1: WeQu spelen en elkaars kwaliteiten ontdekken

We vangen de teamtraining aan met het spelen van WeQu. Deelnemers krijgen een korte introductie van het spel en de achterliggende gedachte. Tijdens het spelen van WeQu zorgen wij voor een optimale sturing en begeleiding. Op deze manier kunnen in korte tijd concrete resultaten worden geboekt. De uitkomsten van het spelen van WeQu, worden gebruikt om in de volgende fase verder aan teamdoelen te werken.

Bliqsem Team Training Wequ

Deel 2: Bliqsemsessie; samen aan een concreet teamdoel werken

Na de eerste ronde gaan we aan de slag met complexe vraagstukken of nieuwe ideeën die voor het team van belang zijn. Creatief en innovatief brainstormen over de te behalen doelstellingen, oftewel, een Bliqsemsessie. Daarbij kan de Bliqsemsessie worden vormgegeven op verschillende manieren in overleg. Zo kunt u denken aan een brainstormsessie in combinatie met een creatieve workshop, een outdoor activiteit of zelfs een 3D-printing workshop.

Resultaten boeken

Dankzij de unieke samenstelling van de Bliqsem teamtraining in combinatie met Wequ, zijn we in staat een betere samenwerking te creëren in een halve dag. Deze halve dag staat garant voor interactief en efficiënt leren. Hierdoor groeien de deelnemers en leren ze beter samenwerken op een speelse en energieke wijze. Meer weten of ook een Bliqsem teamtraining organiseren? Klik dan hier!