Bliqsem Teamtraining

Teambuilding powered by 

Together Everyone Achieves More

De kracht van Bliqsem TeamTraining

w

Samenwerken

 Beter samenwerken en je teamgenoten op een andere manier leren kennen met teambuilding.

Motivatie

Deelnemers leren zichzelf motiveren dankzij beter samenwerken.

Energie

Leuke en interactieve training dankzij onze nieuwe en innovatieve leermethode.

Vertrouwen

 Vertrouwen tussen deelnemers stimuleren voor een Bliqsem snel resultaat.

Wat is een Bliqsem Teamtraining

Dankzij beter samenwerken, kan personeel van uw organisatie enorm bijdragen aan het resultaat. Bij Bliqsem beschikken wij over veel kennis en ervaring op het gebied van teambuilding activiteit en teamtraining. Wij leren de deelnemers op een unieke en innovatieve manier beter samenwerken. De Bliqsem Teamtraining is powered by the WeQu® Feedback game, een teambuilding spel waardoor deelnemers beter samenwerken en leren van elkaar. In een kort maar krachtige teambuilding sessie van een halve of hele dag leren de deelnemers beter samenwerken door een combinatie van WeQu en een Bliqsemsessie.

Waarom een Bliqsem TeamTraining

Openheid

Informatie en problemen durven delen met je team leden

 

beter samenwerken team building

Socializen

Je team genoten als persoon leren kennen

 

Kwaliteiten

Kwaliteiten erkennen, benoemen en vooral ontwikkelen

 

feedback beter samenwerken team building

Feedback

Openheid over sterktes en kansen van jezelf en anderen

 

Luisteren beter samenwerken team building

Luisteren

Als de Bliqsem écht leren luisteren naar je team leden

 

Luisteren beter samenwerken team building

Groeien

Als de Bliqsem persoonlijke vaardigheden ontwikkelen

 

Hoe werkt een Bliqsem TeamTraining

Deel 1: Beter samenwerken met WeQu

Het eerste deel van de Bliqsem TeamTraining is voornamelijk het spelen van de WeQu® Feedback game. Bliqsem werkt nauw samen met de ontwikkelaars van WeQu waardoor we deelnemers optimaal kunnen leren samenwerken. De WeQu feedback game is een energieke teambuilding activiteit. Tijdens het teambuilding spel zorgen we voor begeleiding en controle. Op deze manier wordt het positieve effect van WeQu gewaarborgd. Door het spelen Van de WeQu Feedback game ervaren deelnemers het geven van feedback als makkelijk en leuk en leren ze als de Bliqsem beter samenwerken. Deze energieke teambuilding activiteit zorgt niet alleen voor een Bliqsem snel resultaat, maar ook voor een leuk en energiek eerste deel van de teambuilding sessie.

Deel 2: Resultaten boeken met een Bliqsemsessie

Tijdens het tweede deel van de Bliqsem TeamTraining gaan we aan de slag met de doelstellingen. We passen hierbij de aspecten toe die we hebben geleerd uit het eerste deel van de team training. De Bliqsemsessie wordt gehouden volgens onze unieke vijf stappen methodiek. Deze methodiek hebben we in de afgelopen jaren ontwikkeld en gevormd zodat er optimaal resultaat geboekt kan worden. We organiseren de ideeën uit de Bliqsemsessie en gaan hier vervolgens gezamenlijk verder op in. Dankzij deel een van de sessie boeken we door beter samenwerken sneller resultaat. De resultaten van de teambuilding sessie worden achteraf duidelijk en compact voor u geformuleerd zodat ook uw organisatie als de Bliqsem vooruit gaat.

Organiseren van een Bliqsem Team Training

Bliqsem teamtraining teambuilding spel teambuilding activiteit WeQu

Bij Bliqsem houden we van een duidelijke aanpak. Wij gaan graag met u in gesprek! Wilt u uw team naar een nieuw niveau tillen en beter samenwerken? In overleg met u kunnen wij de sessie verder vormgegeven. Dankzij onze flexibele leermethode kunnen wij onze teamtraining aanpassen op uw wensen en behoeften. Samen met u bekijken we de doelstellingen en gaan we als de Bliqsem aan de slag om deze voor u te realiseren!

Bliqsem Teamtraining FAQ

Hoe ziet de Bliqsem Teamtraining er uit?

De Bliqsem teamtraining bestaat uit twee delen. Enerzijds het teambuilding spel WeQu, anderzijds een Bliqsemsessie. Door de teambuilding activiteit te combineren met een brainstormsessie wordt naast beter samenwerken nog een andere doelstelling behaald. We gaan graag met u in gesprek over uw doelstellingen.

Waar wordt de Bliqsem Teamtraining gehouden?

De Bliqsem Teamtraining kan op diverse locaties gegeven worden. Deze locatie faciliteren wij voor u. Wanneer u zelf over een locatie beschikt of mee wil denken in de keuze van een locatie is dit uiteraard ook mogelijk.

Hoeveel personen kunnen deelnemen aan de Bliqsem Teamtraining?

Het teambuilding spel WeQu is geschikt om te spelen met 4-25 personen. De teambuilding activiteit is het meest effectief met deze capaciteit aan deelnemers. Heeft u andere wensen of een andere samenstelling van deelnemers? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met u hoe we de teambuilding sessie succesvol kunnen organiseren

Wat is de prijs van de Bliqsem Teamtraining?

Afhankelijk van de locatie, tijdsduur, aantal deelnemers en faciliteiten kunnen wij u een goede kostenindicatie bieden. Het is lastig hier zonder achtergrondinformatie iets over te zeggen. Tijdens een eerste oriënterend gesprek kunnen wij u van meer informatie voorzien omtrent kosten.

Logo_Bliqsem_geel

Klokgebouw 143
5617 AB Eindhoven
06-3441 7041

info@bliqsem.nl